Врагът на протестите – Стъки, арестуван за автокражби? През 2013-а нарича Бойко „мутра” и атакува митинг на ГЕРБ, през 2020-а брани хунтата (ВИЖТЕ ЗАЩО)

1 13 192

Врагът на протестите срещу хунтата – биячът Станислав Недков – Стъки, е имал сериозни проблеми с МВР преди няколко петилетки, след като заловен за разбива автомобили, за да краде касетофоните им.

Това твърди пред Narod.bg читател от редиците на МВР, който е наясно с миналото на шефа на федерацията по ММА и любим на царската депутатка Юлияна Дончева. Информацията е неофициална и към този момент не може да бъде потвърдена от регистрите на Вътрешното министерство.

Сегашният бранител на Баце, оказа се, има цял куп крими прояви – една от емблематичните му прояви е удара на пaтpyлĸa, при която бяха paнени двaмa yнифopмeни нa cтoличния бyл. „Oĸoлoвpъcтeн път“, дoĸaтo пaтpyлиpaщитe ca пишeли aĸт нa нapyшитeл. Заради това Стъки, който е шеф на ММА федерацията без никакви заслуги към кървавия спорт, ocтaнал бeз книжкa и плaтил глoбa, нo не след дълго бил забелязан отново да шофира свободно, съобщи навремето „Труд”.

После мъжът на Юлияна Дончева влезе в регистрите с друг „инцидент” на пътя – бабаитът засякъл на жена, която, вместо извинение, получила заплахи от бияча. По повода е образувано и досъдебно производство.

Най-пикантният въпрос около гавазина Стъки е как от враг на Бойко Борисов и ГЕРБ се превърна в пламенен защитник на хунтата?

Реклама

Разходка на Narod.bg из информационния поток отпреди няколко години показа, че Стъки свободно наричал Бойко „мутра”, дори е участвал в масово меле срещу митинг на ГЕРБ във Велико Търново. Тогава Недков се е изживявал като стълб в забравената вече партия ГОРД на добре облечения бизнесмен Слави Бинев.

Стъки (в средата) е пръв на бойната линия срещу ГЕРБ. Годината е 2013-а, днес биячът крепи хунтата…

„Може ли като български граждани да отидем до Царевец, кой забранява”, крещяха от агитката на ГОРД. „Живеем в свободна държава. Всеки има право да изяви своето мнение и политическа позиция. Тези хора (ГЕРБ, бел. ред.) унищожиха всичко, до което се докоснаха, унищожиха България и българския народ”, заяви тогава пред БГНЕС водачът на листата за Велико Търново на „Горда България”…. Станислав Недков – Стъки.

Сега обаче същият бияч се заканва на всеки, който се осмели да каже нещо срещу хунтата на Баце.

Narod.bg пита – дали е случайно, че вчера спортният министър Красен Кралев отпусна допълнително 2 милиона лева за развитието на…бойните спортове? Съвсем неслучайно, обаче, Стъки е шеф на федерацията по ММА. Така излиза, че властта безсрамно раздава пари на онези, които я крепят. Като недоразумението, спортно и политическо, наречено Стъки.

1 Коментар
  1. Иван казва

    Питайте съграбдните му. Всичко го знаем какво леке беше. Висеше с мутрите и продаваше крадени телефончета

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.