Нова ПКП простотия: Цвета Караянчева наруга народа: Не ме интересува вашето здраве, мен ме интересува моето (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

0 11 658

Поредната простотия от простата кърджалийска „гугутка“ Цвета Караянчева! Недоразумението, което имаме като шеф на парламента, отново изригна срещу народа на партийна сбирка на хунтата: „Мен не ме интересува вашето здраве, мен ме интересува моето”, видя Narod.bg.

След като наруга българите с „хОди пеша, бе, хОди пеша”, издънката на хунтата блесна с ново изказване, от което пролича доколко управляващата шайка е загрижена за обикновения човек.

Неграмотницата, която преди време стана за смях с твърдението, че Пекин, столицата на Китай, се намира във…Виетнам, обаче продължава да се излага.

Преди ден дойде новината, че дънката, която още е шеф на парламента, пратила на театъра в Кърджали 6 килима „трета ръка

В желанието си да похвалят началството пиари стигат до изключително комични висоти в „жанра”. С умиление четем съобщения за добри дела на по-първи хора в двата края на страната, които всъщност не са направили нищо особено. Плюс това, добрините им са „вложени” единствено и само държавни пари.


От съобщение, забодено на челно място в страницата на Театрално-музикален център – Кърджали, научаваме, че шефката на парламента Цвета Караянчева е съдействала там да получат… 6 килима.

Те обаче не идват нито от тъкачките в Иран, или в Узбекистан, а са били първо проснати в Министерския съвет, а след това в парламента. Да напомним още, че Цвета Караянчева е от Кърджали. Едва ли е чудо невиждано, че от висотата на поста си е пратила 6 вехти килима, изтъркани от употреба, в театъра, пише Тереза Йосифова за „Уикенд”.

Реклама

Ако те са персийски и да не са някакви ментета, а са с възли от коприна или вълна, може и да са ценни. Както е известно, скъпите килими се правят ръчно, влагат се ценни материали и като цяло са инвестиция.

Колкото по-стар е персийският килим, толкова е по-скъп. Едва ли в Министерския съвет и парламента са стъпвали по фалшификати, но пък няма и гаранция, че не са изтъкани на машините в Сливен, например. Но да не гадаем, така или иначе в съобщението на страницата на театъра не е уточнена стойността им, но пък е подчертано, че шефът Гълъб Бочуков много благодари на Цвета Караянчева. „Убеден съм, че тези уникални килими ще създадат допълнителен уют и неповторима атмосфера в нашия театър” – цитира се благодарствено писмо по повод на „голямата работа” да се харижат 6 стари килима.

На другия край на България пиарка на община Върбица се задъхва от емоции в официално съобщение. Причината е, че кметът инж. Мердин Байрям се съгласил да се ремонтират с пари на Върбица 3 стаи в инфекциозното отделение на болницата в Шумен.

Директорът на болничното заведение помолил кметствата в района да направят със свои пари ремонт на стаи, в които да се настаняват болните от коронавирус. Откликнали само от Смядово и Върбица.

Пиарката от Върбица пък занизала дитирамби: „Днес, както миналата година на този ден, отново и есента се усмихна на един човек, решил да стори поредното добро за хората! Не спирай да му се радваш, Народе! Благославяй начинанията и протегнатата му ръка за помощ всеки път, когато някой я поиска! Благослови успехите на един всеотдаен и работещ за всички ни общински кмет! Щастливи са върбичани от избора си, и са горди с делата на своят избраник!” се казва в официалното съобщение.

Какво повече да допълним, Айнщайн хубаво го е казал: „Само две неща са безкрайни на този свят — Вселената и човешката глупост. А за първото не съм особено сигурен.”

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.