Брюксел завъртя звучен шамар на шайката – България не е правова държава! Narod.bg пита: Оставките кога?

0 2 874

Европейският парламент най-после официално завъртя звучен шамар на шайката ГЕРБ, предвождана от сикаджията Бойко Борисов.

Европейските депутати гласуваха, че България не е правова държава напук на натиска от пратениците на Баце.

Документът отчита значително влошаване на принципите на правовата държава, демокрацията и основните права, включително независимостта на съдебната власт, разделението на властите, борбата срещу корупцията и свободата на у нас. Така официално Брюксел подкрепи и протестите у нас, радва се „Отровното трио”, което във фейсбук пусна следния коментар:

Днес Европейският парламент прие остра резолюция за състоянието на правовата държава и основните права в България.

С този акт протестите в страната получиха морална подкрепа и можем спокойно да кажем, че политическият шамар е за властта, а гражданите на България получиха потвърждение за техните искания.

Реклама

Всички опити за лобиране от хората на Борисов, което да прикрие истината за държавата ни, претърпяха провал. Властта в България катастрофира и в страната ни, и в Европейския съюз.

Въпреки натискът на властите в София, няколко депутати от ЕНП, между които Радан Кънев, предпочетоха да съхранят съвестта си, отколкото да запазят фалшива идеологическа солидарност.

Следващата стъпка е директно обвързване на отпусканите евросредства за България с върховенството на закона и нивото на корупцията. Както не веднъж сме казвали, всеки ден престой на Бойко Методиев Борисов в изпълнителната власт носи преки загуби за България.

Хубав ден за българските граждани, лош ден за хунтата!

Редакцията на Narod.bg призовава цялото правителство и евродепутатите на ГЕРБ да подадат оставка ВЕДНАГА след публичното признание на ЕП, че ни управляват престъпници.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.