СЪД и ЗАТВОР: Бойко вади 12 милиарда, за да си „купи” мандата, ще плащат и внуците ни

1 5 168

Недоразумението на върха на държавата Бойко Борисов е решило да загроби България, само и само да остане на власт до края на мандата. Това разбираме от действията на кабинета, който е готов за затрупа поколения българи с непосилни заеми за новата оръжейна сделка със САЩ, която ще е в рамките на 12 милиарда лева!

Пред Narod.bg опозиционен политик обясни, че лидерът на хунтата ГЕРБ иска да поръча още 8 броя самолети Ф-16, два кораба, подводници и бронирани машини на US концерна „Локхийд Мартин“. Тайният план на Бойко е след подписването на сделката американците да го крепят поне до редовните парламентарни избори.

Реклама

Другият вариант не устройва Борисов – предсрочни избори, до които да управлява експертен кабинет, назначен от президента Румен Радев, който, при добра воля, може да извади всички гнусотии на герберската пасмина и да прати доста мошеници зад решетките, ядосва се читателят на Narod.bg.

Освен, че се опитва да си купи властта до края на мандата, мутрата от СИК ще вкара България в чудовищна дългова спирала, в която народът ще се лута следващите десетилетия. Сумата е толкова голяма, че ще я плащат и внуците ни, ясен бе източникът на Narod.bg.

1 Коментар
  1. Мария луна казва

    Според мен Борисов балансира между Русия и Америка.Турски поток и американски самолети ание да плащаме !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.