Сигнал до Narod.bg: Актуалната любовница на Бойко гони Шехеразада, пиарката не ставала за нищо. Колева се подигравала и на ПКП Цвета Караянчева

0 10 293

Актуалната любовница на Бойко Борисов – палавата пиарка в спортното министерство Ванина Колева, се е амбицирала да измести от поста говорител №1 на хунтата Севделина Арнаудова. Това се твърди в сигнал до Narod.bg от дама, запозната с безобразията, случващи се по върха на държавата.

Никола Николов и Севделина Арнаудова били супер некадърни, смята палавата Ванина

Очевидката на мръсотийките твърди, че метресите на Баце продължават смело напред, напук на исканията за оставка.

В понеделник следобед една от тях, най-близката до сърцето му – Ванина Колева, му била на гости след мача, на който бе изловен премиерът.

Затова днес, когато отишла на работа, Ванина не пропуснала да се похвали пред колегите си, че е посетила Бойко в личните му будоари.

Дали лъже след публикациите на Narod.bg, за да запази репутацията си, не знаем, но метресата му продължава да се разпорежда в министерството на спорта, категоричен е нашият източник.

Колегите на Ванина пък недоволствали, че вместо да работи по „Европейската седмица на спорта”, единственото занимание на Колева било да се цели в ПКП Цвета Караянчева, като публично й се подигравала във фейсбук с цитата за пакетчето чай.

Реклама

За капак на всичко Ванина Колева твърдяла, че Севделина Арнаудова – Шехеразада, и колегата й Никола Николов, били супер некадърни пиари и спешно трябвало нещо свежо на мястото им (именно тя).

Заради забежките на Баце с омъжени жени и „калинки”, разпределени по министерствата, ББ стана обект на подигравки. ‘”Вижте жените на Борисов – Мис Гащи, съветничка на министър, Христина Бобокова, Виолета Сечкова, масажистка и т.н., а сега вижте жената на американския президент – как Баце да се покаже с метреси”, цитира кодошите с премиера читателката на Narod.bg.

Самата Ванина Колева също е обект на присмех, тъй като всичките й колеги знаят, че Бойко има паралелни връзки с много жени, а златотърсачката без свян се хвали с „постиженията си” в спалнята на министър-председателя.

Секси брюнетката демонстрира и близост в социалните мрежи и пред колегите с най-близките на ББ хора – един шеф на федерация и един на тотото. Метресата на лидера на хунтата дори си позволила публично да коментира съпругата на единия от Бойковите авери, за когото се знае, че е общински съветник.

Още по темата:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.