Става страшно: Народът излиза на групов лов за Бойко, примерът бяга с два джипа тойота с номера СВ 6403 НН и СВ 6371 МТ

0 11 567

На 89-я ден от протестите срещу хунтата ГЕРБ и Бойко Борисов нещата загрубяват. Организаторите на протестите – журналистът Арман Бабикян, скулпторът проф. Велислав Минеков и адвокатът Николай Хаджигенов, познати като Отровното трио, дадоха началото на групов лов на Бойко, видя репортер на Narod.bg.

Тримата призовават всеки с информация къде е актуалната „землянка” на премиера-беглец да сподели информацията, за да може сикаджията да бъде спипан натясно.

Според актуалните данни лидерът на шайката се придвижва с два еднакви джипа тойота „Секвоя” с различни регистрационни номера – СВ6403НН и СВ6371МТ.

Ето целия пост на Отровното трио, което зове народът да излезе и да залови сикаджията:

Стартираме „Да намерим Бойко“ – групов лов на лицето Борисов. ❗️Присъедини се тук -> https://bit.ly/2Sndesg

Реклама

Неадекватното поведение на премиера да обикаля с джипа, криейки се и избягвайки по всякакъв начин хората, искащи оставката му, ни провокира да създадем тази група. Целта ѝ е да информира хората кога и къде могат да намерят премиера Бойко Борисов, като обедини и увеличи потенциала на регионалните структури на коментиращите. Също така и да предостави възможност за отмъщение на неоценените и/или подценени хора от структурите на ГЕРБ, както и на шофьорите, пътуващи по разбитите ни пътища. Плащаме му, за да работи, а не, за да го търсим!

Ако имате информация за Бойко или кордона му, молим, сигнализирайте в групата!

ℹПридвижва се с джипове Toyota с номера:
СВ6403НН СВ6371МТ

Още по темата:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.