Нова версия в Narod.bg: Тайнствената дама, записала голия Бойко с пачките, е Вили Сечкова? Премиерът сниман яко с различни жени

2 13 974

По върховете на държавата шета нова версия за самоличността на тайнствената дама, нащракала голия Бойко да нанка с милиони евро, кюлчета злато и пистолет, научи Narod.bg.

Сайтът ни пръв разкри, че вероятният тайнствен автор на скандалните кадри може да е съпругата на ударения от хунтата бизнесмен Пламен Бобоков – Христина.

Сега обаче се появи кандидат за приза „фотограф на десетилетието” – жената на „котарака” Александър Сталийски – Вили Сечкова.

Дали уловеният от снимките силует е на Вили Сечкова?

Мълвата носи, че именно тв водещата е уловила Баце да спинка до милионерското чекмедже в правителствената вила „Секвоя”. Герберасти, бесни на Баце, че съсипа партията и смело води България към невиждана политическа и икономическа криза, споделиха пред Narod.bg, че доста вероятно Вили Сечкова да го е уловила в унизителната поза предвид близостта им от години.

Реклама

Вили и Баце се чукат не само с яйца по Великден

Запознати твърдят, че Борисов досега не е пропускал рожден ден на красавицата, която официално е половинка на бизнесмена Александър Сталийски, който е шеф на федерацията по културизъм. Двамата с премиера често се събират, за да играят белот и бридж.

Упорити слухове носят, че секс бомбата от години го играела маман и уреждала млади и красиви момичета на премиера. Тайната й мисия обаче била да снима любовните подвизи на Бойко, като заръката идвала директно от мъжа й.

Сашо Сталийски и Борисов за комбина от години

Сашо Сталийски е близък до Баце от години и немалка част от обществените поръчки в София минали именно през приближени нему фирми.

Не е тайна и друго – че Борисов най-много обичал да преспива с жените на приятелите си, което поставяло аверите на сикаджията в подчинена позиция, за да четкат егото на пожарникаря-охранител.

Покрай безчетните визити за доставка на свежа плът Вили Сечкова била натрупала завиден архив със секс компромати за Бойко Борисов, твърдят читателите на Narod.bg.

2 Коментара
  1. Валентин Ангелов казва

    Борисов ебач ??!! По скоро лизач и педерас.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.