Народът сгащи Бойко! Премиерът рита мачле, докато в ЕК се решава съдбата на България (ВИДЕО)

0 8 726

Бойко Борисов беше открит! Преди минути във фейсбук групата „Да намерим Бойко Борисов” изтече видео как примерът от СИК, пременен в синя тениска, се качва в лъскав мерцедес под зоркия поглед на неколцина охранители, след като е поритал любимото си мачле.

В същото време евродепутатите очакват недоразумението-премиер в Брюксел, където тази вечер в 20 ч. ЕК ще решава съдбата на България.

От информацията става ясно, че мачът на Борисов е бил около басейна „Дианабад”.

Реклама

Междувременно изтече информация ,че лидерът на хунтата наистина няма да присъства на дебата в Европарламента за върховенството на закона в България.

Премиерът си намерил оправдание в новината от тази сутрин, че председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен е в изолация след контакт със заразен с коронавирус. Тогава в Министерския съвет се сетили, че на заседанието на Европейския съвет миналата седмица, българският премиер е разговарял с нея.

Час след информацията от Брюксел Баце вече е дал проба за коронавирус и очаквал резултатите днес по-късно или утре сутринта. Дори тестът на министър-председателя да е отрицателен, ако пробата на Урсула фон дер Лайен е положителен, Борисов също е длъжен да спази 14-дневна карантина.

Ето го Баце, рита мачле докато в ЕК се решава съдбата на България.

Публикувахте от Светослав Трайков в Понеделник, 5 октомври 2020 г.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.