Тулупът от СИК Бойко Борисов не ходи на работа, но е пазен от НСО и кара джип от нашите пари! Премиерът на Холандия направи показно как всъщност се прави (ФОТО)

0 2 860

Снимка – олицетворение на егалитарния холандски дух, на която премиерът Марк Рюте отива на неделна неформална среща за обсъждане на коронавируса, обиколи социялните мрежи за часове и предизвика поредица от ковентари.

На нея той е по дънки и кецове, самопревозващ се с не особено скъп велосипед и лежерно похапващ ябълка. Без кордони, луксозни автомобили и специални почести.

Снимката предизвика бурни коментари, повечето от тях с изцяло положителен знак:

Hristina Kara: На места, където тази снимка се дискутира, забелязвам, че обичайните коментари от холандци са в духа на: „Ами да, той живее в Хага.“ Съвсем очаквано, холандците не разбират защо ходенето на работа с велосипед може да се вижда някому странно, при условие, че става дума за придвижване в рамките на същия град. И какво, ако не ябълка – най-лесното нещо, което можеш да сдъвчиш набързо, ако бързаш и си на велосипед, отивайки къде, ами на работа… За тях нито един детайл от тази снимка не е сензационен, точно на мястото си е.

Реклама

Даниела Константинова: Ха-ха, и България имаше скромен премиер, Жан Виденов. Навремето бе сатанизиран от чужди и наши сили. Сега с горчивина си променяме мнението.

В този дух паралелът с нашия министър-председател Бойко Борисов би изглеждал комичен. „Нашият човек“ пеша не ходи, камо ли с велосипед. Той е модерен и мобилеж – движи се с джипка, следван плътно от гардовете на НСО. Въпрос на манталитет и още нещо!

Снимка: БГНЕС

Източник: dutchnews.nl

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.