Пълно безобразие! Първо в Narod.bg: Вижте какви боклуци ни продават в Кауфланд, плъзнаха и кифли-менте

1 10 207

Пълно безобразие! Кауфланд залива българите с хранителни продукти трето качество, видя Narod.bg. Потребители се оплакват във Фейсбук, че си купуват уж качествени стоки, а се оказват пълен боклук.

https://www.facebook.com/groups/832257183843384/permalink/1109348152800951/

Портокали на конци, които изобщо не стават за ядене, си е купило семейството на Тереза Данева, както се вижда във видеото по-горе.

За спаружените цитруси – 4 броя, хората са броили 4,51 лв. в Кауфланд. Въпреки че на външен вид изглеждат като нормални портокали, когато ги разрязали, установили, че портокалите са тотално негодни за консумация.

„А, бре, хора….не разбрахте ли, че големите вериги не предлагат качествени продукти, с много малки изключения, но те не си заслужават да си губите времето между рафтовете…“, коментира под публикацията Таня Илиева.

Кауфланд – кодово име-„свежест“ – Хубава седмица!😈🙃😉🙃, иронична е Надежда Василева.

За кифла-менте сигнализира Пепо Василев. Вместо закуска със сирене, той получил кифла с… дупка.

Реклама

Narod.bg публикува автентичния разказ на измамения потребител:

Има кифли с мармалад, шоколад и сирене, с вече и просто с дупка.

КИФЛА – ЧУДО!
Дълго време изхождайки от продължителният си опит на консуматор мислех, че най-калпавите закуски намиращи се в продажба по павилиьончета и магазини за хранителни стоки из Велико Търново са закуските произведени в гр. Стражица.

Днес обаче бях изненадан с надминаване на всякакви очаквания от произведената в ЕТ „Беловидов-Деница“ в с. Самоводене кифла, която според първоначалното етикиране е трябвало да съдържа мармалад, после е преправена на съдържаща сирене. До тук – приемлив компромис с разминаване между написаното и фактическото съдържание, което само по себе си е нарушение.

Не мога да се примиря обаче с откровената гавра да получа кифла без всякакво съдържание! В закуските от гр. Стражица поне все пак се намираше до скоро по нещо заместващо оригиналния пълнеж /вместо мармалад-някаква кашеобразна паста, вместо сирене-извара или нещо подобно на нея, други неопределими, но надявам се безопасни пълнежи/, а в описвания случай от началото си до края кифлата е празна и куха като пещерен тунел! За друг коментар е качеството на продукта – клисав и труден за дъвчене и преглъщане!

Насилих се и я погълнах тази невероятна кифла, щото празен стомах разум не пита, а глад бариери не признава! Така и не мога да си обясня как са постигнали обема на кифлата с тази голяма празнота в сърцевината? С помпа ли е помпена!? Направих снимки за спомен, които споделям с очакването някой да пише дали и на него не му се е случвала същата или подобна иненада! Вече имитиращите заместители щом икономисват, остава да намерят начин да правят закуски и хляб без тесто, без брашно… Какво ли още има да доживеем…
02.10.2020 г., 18:38 ч.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.