Бойковата инфраструктура: шофьори на протест заради опасен път!

1 1 852

Шофьори на автобуси, които ежедневно возят стотици работници днес отново протестираха заради път в Северозападна България, който се намира в окаяно състояние, съобщи bTV.

Трасето след Лютидол, откъдето са принудени да минават след затварянето на път Е-79 е изключително опасно, алармираха шофьорите. 

Narod.bg припомня, че това съвсем не е първия протест, който се организира заради ужасната инфраструктура. Последно през лятото местни хора и шофьори се вдигнаха на протест.

Реклама

Обходният път до Ботевград всеки ден води до ремонти на автомобили, а живота на движещите се по него е пряко застрашен. 

Според недоволните, най-зле е участъкът между Лютидол и Ребърково.

След един от многото протести, трасето беше закърпено нескопосано, а сега състоянието му е по-плачевно и от преди. 

Пътищата, които са гордостта на мутренското правителство са потенциални убийци и кражбата на средствата, определени за ремонтни и изграждащи дейности си казва думата. 

1 Коментар
  1. гражданин казва

    Определено е факт, защото съм очевидец. Това трасе трябваше да се ремонтира не само по-рано, а изцяло, НЕ С КРЪПКИ, защото от времето на Стамен Стаменов не му беше обръщано внимание, а 30 години беше експлоатирано като обходен маршрут. Тези кръпки не са решение, по пътя през няколко села преминават камиони и много автомобили, а някой мислил ли е за потенциалните инциденти. Вижте съществуващите паметници по пътя! Друг е въпросът дали по пътищата ни трябва да има надгробни паметници. Това е друга ТЕМА: Кой разрешава да се монтират паметници по пътищата, нали мястото им е в гробищата, колкото и жалки да са те!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.