РАЗДЯЛА в Narod.bg: Бойко изгони „Мис Бикини” от харема! Купи мълчанието и с бугати „Вейрон” за $2,5 млн.? (ГАЛЕРИЯ)

0 12 703

Бойко Борисов официално е напъдил „Мис Бикини” Борислава Йовчева от харема си, съобщи пред Narod.bg читател с контакти по върховете на хунтата ГЕРБ. Прясната клюка, която се носи в партийната централа е, че премиерът от СИК подсигурил финансово красавицата от Сандански, която го дари с дъщеря – Ема, за да е спокоен, че миската няма да се разприказва и да осветли мрачната му тайна.

Последният суперлъскав подарък, с който Бойко официално казал „сбогом” на „Мис Бикини”, е хиперавтомбил от най-скъпата марка в света – „Бугати”. Съдържането на две чекмеджета Борисов пръснал за „най-евтиния” модел на френския автогигант – „Вейрон”, който струва скромните за Бойко 2,5 милиона долара, категоричен е източникът на Narod.bg.

Сред герберите се шушука, че суперколата е поръчана неотдавна в Париж, където се намирал най-близкият до Испания дилър на мегалуксозната марка. Смята се, че след този подарък е завъртяна и интригата с уж реалния брак на Борислава с 39 години по-възрастния от нея бизнесмен Йордан Христов. Наскоро „бушонът” си призна, че връзката им е официализирана само за пред медиите.

Чисто нов „Вейрон“ с пооразяни екстри струва 1,9 милиона долара

Реклама

В момента, твърди източникът на Narod.bg, Борислава и дъщеря й Ема са изпратени отвъд Океана, за да не попаднат на мушката на испанската прокуратура покрай разследването за пране на пари с главен участник Бойко Борисов. Миналата година властите в Барселона подпукаха манекенката заради къщата за 2,5 млн. евро плюс лъскав магазин в центъра, които са придобити с капитали с неясен произход.

За да опита да замаже очите да испанските власти и оправдае паричните трансфери, Борисов принудил 29-годишната майка на детето си да се омъжи спешно за 68-годишния Йордан Христов.

Бойко и до днес не е отрекъл, че познава Борислава, но отказва да признае, че има къща за милиони евро в Барселона, купена през офшорни фирми от близки до него и ГЕРБ бизнесмени.

Иначе лъскавият подарък на четири колела за Борислава – Bugatti Veyron, е хиперкола на компанията Bugatti, произвеждана от 2005 до 2015 г. Наречена е в чест на френския състезател Пиер Вейрон, победител от 1939 г. в състезанието 24 часа на Льо Ман.

Подобен автомобил си позволяват само най-богатите хора на планетата, сред които, очевидно, се е наредил и сикаджията Бойко Борисов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.