Любов в Narod.bg: Здравният министър си присадил перчем и загладил бръчки с ботокс заради Владо Карамазов? (СНИМКИ)

3 14 877

Проф. д-р Костадин Ангелов се е подложил на естетическа промяна във външния вид в името на любовта. Това твърди пред Narod.bg лекар от Александровска болница, която доскоро здравният министър ръководеше и която остави в окаяно състояние и близо 70 млн. лева задължения.

Преди хирургическата интервенция челото е доста олисяло….

„Шефът си присади коса, боядиса новия перчем, изпъна бръчките с ботокс. Всичко това заради актьора Владо Карамазов, който редовно киснеше в директорския му кабинет. Не е тайна, че двамата имат страстна връзка”, обясни медикът пред Narod.bg.

Както сайтът ни пръв разкри, палавият здравен министър е разбил сърцето на известен лекар – шефът на Очната клиника в Александровска болница д-р Александър Оскар.

Реклама

Двамата поддържали интимни отношения от години, преди в безоблачното им щастие да се намеси хубавелкото Владо Карамазов, по когото проф. Ангелов залитнал тежко и изоставил очния експерт.

Оттогава лекарят не е на себе си, буквално се съсипа от мъка по Костадин, напомни информаторът на Narod.bg.

Още по темата:

3 Коментара
  1. пИдал пИдалев казва

    А кой е мъжа и кой жената в тази връзка?Любопитни сме да разберем кой кого пори?

  2. Величка Драганова казва

    Не ми е ясно защо се гаврят със министъръ ва здравеопазването?Бил това,бил онова..Защо всички други могат да се правят на хубави,а той–не? Ако е фетболист или артист,фолкпевец и прочее,може,но за министъра–не! Ами забранете и на дамите в парламента да си правят козметични пластики,нови коси и още и различни разкрасителни процедури! Хайде да видим какво би произлязло от нещо такова?!

  3. Марин казва

    Не ме дразни ботокса, а мекотата в китките му, или казано по-ясно, педерастията му. Защото не може един извратеняк да е здравен министър на майка България.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.