Политик от Кърджали пред Narod.bg: Възходът на ПКП Караянчева минава през спалнята на Бойко

1 13 262

Катеренето на „простата кърджалийска пу@ка” Цвета Караянчева по партийната стълбица в ГЕРБ започва от спалнята на Бойко Борисов. Това твърди пред Narod.bg известен политик от Кърджали, помолил за анонимност предвид щекотливата тема за кариерното израстване на настоящия председател на Народното събрание.

„Преди Цвета да се появи в партийния живот на ГЕРБ, координатор за града беше наистина смислен човек – Красимир Хаджиев. Тя обаче се спусна с „парашут” директно на лидерския пост като координатор за Кърджали, а после, през лятото на 2007 г., стана и областен лидер”, обясни читателят на Narod.bg.

По думите му ПКП Караянчева буквално била извадена от завода за инструментална екипировка „Формопласт“ АД и набутана в партията на Бойко Борисов. Бързата кариера обаче си има цена. В Кърджали се носи слухът, че възходът на 52-годишната герберка минал през спалнята на Баце. „Историята мълчи дали по време на „интервюто” Бойко е нанкал, или е свършил работата, която се е очаквала от него”, смее се политикът пред Narod.bg.

Реклама

Цвета и Илия Караянчеви са семейство от далечната 1987-а

По време на интригата Цвета вече е била омъжена за кърджалиеца Илия Караянчев, с когото са семейство от далечната 1987 г., вече 33 години. Депутатката от Болярово и съпругът й имат дъщеря Карина и 6-годишна внучка – Теодора.

През 2009 г. ПКП Караянчева става депутат от избирателния район, в чиято листата бе втора, след като водачът на ГЕРБ Вежди Рашидов бе назначен за министър на културата в първото правителство на Бойко Борисов.

Оттогава досега опасно близката до Бойко Караянчева е народен представител във всички народни събрания. Опонентите ѝ казват, че мястото ѝ в парламента е гарантирано именно благодарение на здравата връзка с премиера от СИК.

1 Коментар
  1. Абу Талиб казва

    Ама тя не е толкова глупава. Добри снимки и направила в спалнята на Бойко.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.