Без срам: Деница Сачева нагло излъга „Дойче веле” и света: Вдигнах заплатата от 250 на 610 лв., протестиращите раниха 80 полицаи

0 3 469

Деница Сачева без капчица срам излъга в ефир читателите по цял свят на „Дойче веле”, видя Narod.bg. Министърът на труда и социалната политика се изцепи пред германската медия, че била вдигнала минималната работна заплата от 250 на 610 лева.

Лъжите на доскорошната врагиня на ГЕРБ, днес една от най-верните прислужници на хунтата, продължи с манипулациите – протестиращите „терористи”, които вече близо три месеца настояват за оставката на ГЕРБ и Бойко Борисов и разследване на грабежите за последните 10 години, били пратили в болница 80 полицаи.

На стената си във фейсбук общинарят Ивайло Мирчев направи равносметка на поредната медийна димка на хунтата, пусната от Деница Сачева, спрягана като неприлично близка до Бойко Борисов, когото само допреди няколко години наричаше „рекетьор”, установи репортер на Narod.bg.

Ето какво написа възмутеният общински съветник:

Шокиращо е, че български министър може бъде толкова арогантен и да лъже за толкова лесно проверими факти.

Няма 80 полицаи пострадали от протестиращи в болница. БВП не е удвоен за 5 г. (абсурдно твърдение).

Реклама

А минималната работна заплата наистина е скочила от 250 на 610 лв., но за 11 г., като това е индикатор за едно голямо НИЩО.

Утре ГЕРБ може да реши минималната работна заплата да е 1000 лв. Това по никакъв начин не означава, че българите живеят по-добре или получават по-високо възнаграждение.

На финала на това управление тези хора вече излагат не само себе си… Ставаме смешни всички, „излагаме се пред чужденците“.

Основателен въпрос тук е докога ЕК и Германия в лицето на Ангела Меркел ще търпят чучелото Бойко Борисов да се крепи на поста, пишат гневни българи под поста на Мирчев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.