Цветанов срина ПКП Караянчева: Урони престижа на НС, никога няма да се върна в ГЕРБ

1 4 309

Цветан Цветанов, който преди дни учреди своята партия „Републиканци за България“, срина с остра критика председателката на парламента Цвета Караянчева за думите й в събота „Отиват, протестират срещу лошия Бойко, качват се на метрото и се прибират вкъщи. Ходи пеша, ходи пеша!“, видя Narod.bg. 

Недопустимо за председател на българския парламент е да има подобно отношение, защото всичко това, което е направено, е с общите усилия на българския и на европейския данъкоплатец. Подобни коментари само уронват престижа на парламентарната институция„, каза Цветанов в предаването „Денят с Веселин Дремджиев“ по ТV+ и TV1.

Реклама

Narod.bg припомня, че дори шефът на Караянчева – Бойко Борисов я нарече „проста кърджалийска п…а“ в един от изтеклите брутални телефонни разговори на премиера.

В интервто миналата вечер Цветанов коментира и думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов: „Отношенията ни с Цветанов са като на бивши съпрузи, един ден той ще се върне“. 

Цветанов обяви, че твърдо няма да се върне в ГЕРБ и добави: „Това, че съм се посвещавал на ГЕРБ в един минал период от живота си не означава, че в ГЕРБ съм търсил своето семейство. Няма как да привиждам в Борисов близък родственик„.

1 Коментар
  1. Мария луна казва

    Няма да се върне в ГЕРБ,но ще се коалира с тях,ако спечели изборите!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.