За 6 години: Бойко лапнал 9 метра пачки по стотачки рушвет, близо 116 млн. лева! (ГРАФИКА)

1 4 672

Бизнесменът в изгнание Васил Божков пусна поредната поредния си изобличаващ коментар за хунтата на стената си във фейсбук, видя Narod.bg.

Божков показа графика, от която разбираме, че само за шест години Бойко и сие са лапнали рушвети 115 800 000 лева!

От тях 67 милиона са предадени кеш на управляващата хунта, 24 млн. лв. са дадени под формата на реклама в правителствената Нова телевизия на придворния олигарх на Бойко – Кирил Домусчиев – Киро Гела, и други 24 800 000 лв. са отишли в бездънната каца на футболния тим „Левски”.

Според Васил Божков сумата е толкова голяма, че ако се обърне в пачки по стотачки, би се полубичол кула с височина 9 метра и 23 см.

Реклама

Заедно с прословутото чекмедже, натъпкано с евро по 500 и 183-те сантиметра височина на самия Бойко, корупционната куба би била висока невероятните 1410 см.

Ето и поста на Васил Божков едно към едно:

Всички се впечатляват от нощното шкафче на Бойко. Наистина е скандално, недостойно и грозно. Всеки политик би си подал оставката и би се скрил от обществото.
Любопитното е, че най-големият рекет в историята на България изглежда забравен. Затова ви показвам нагледно количеството пари, заграбени чрез този рекет само за 3 години.

Пропорциите между ББ, нощното му шкафче и купчината пари са реални.

#БъдетеЗдрави
P.S.: Докато българската прокуратура и Каскета бездействат, европейските институции вече са се заели със случая.

1 Коментар
  1. postradal pasi казва

    Това се знае но няма кой да го сгащи повече от 10 години пълни не само своята гуша а и на кукловодите му които го защитават и България все повече загива …

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.