СТРАШЕН ГАФ в Narod.bg! Бойко се хвали с мошеник от ГЕРБ, представи го за фабрикант! А истината е…. (РАЗКРИТИЯ)

0 5 973

Бойко Борисов продължава да обикаля България и да лъже откровено народа за възхода при хунтата ГЕРБ, показа разследване на Narod.bg.

При поредната разходка в събота, 26 септември, сикаджията посети фабрика в бургаското с. Люляково за производство на автомобилни кабелни системи и акумулаторни кабели, където се похвали със „собственика” на чаша кафе.

Читател на Narod.bg обаче разкри, че премиерът е посрещнат от поставено лице, което се представя за собственик на фабриката, което не попречи на ментето дълго и напоително да обяснява как се правело завод в България.

Всичко това е така, но господинът, които бе поставен да посрещне премиера, НЕ Е никакъв собственик на завод, нито е разкривал или притежавал работници в показания завод, пише нашият читател.

Той е само собственик на селския терен с хале в село Люляково, което е дадено под наем на ТУРСКА ФИРМА – НУРСАНЛАР ХОЛДИНГ АНОНИМ ШИРКЕТИ АД.

От справка в български регистър на дружествата при Агенцията по вписвания се вижда как дружество НУРСАН ОТОМОТИВ с ЕИК 102812802 е еднолична собственост на НУРСАНЛАР ХОЛДИНГ АНОНИМ ШИРКЕТИ АД -ТУРЦИЯ, Идентификация 0000173307, Чуждестранно юридическо лице, Държава: ТУРЦИЯ с управител ЕРОЛ ЯВАШ.

Същото се потвърждава и от сайта на дружеството www.nursanbulgaria.com както и от сайта на турското дружество www.nursanlar.com.

Изваденият на показ селски бизнесмен Неждет Куш, които бе представен за СОБСТВЕНИК, притежава всъщност селския имот заедно с халето, което дава под наем на турското дружество. Менте шефът близо 1 час чинно обясняваше как и колко добре се е възползвал от програмите 60/40, предоставени от държавата и как е създал производство.

Реклама

Всъщност, въпросният господин няма нищо общо с този завод, освен че дава халето под наем, и не развива никаква производствена дейност в и с него.

По-интересна е самата предистория на селския бизнесмен, поместена от „Биволъ”:

bivol.bg/ортак-на-панайот-рейзи-купил-на-безцен.html.

Неджет Куш, заедно със съдения екс кмет на ГЕРБ Панайот Рейзи, откраднал земи на безценица и извършвал още куп други безнаказани престъпления.

Оказва се, че шайката от престъпници и измислени производители под крилото на хунтата ГЕРБ, е навсякъде ….

Може би следващия път трябва да се обърнете към истинските представители на заводи, а не към нагли хора на Бойко, представящи се за собственици на бизнеси – да лъжат пред хората!!!!!!!

И този път премиерът се опита да ни излъже и подведе, докога, пита читателят на Narod.bg.

Ето и видео от поредния безсмислен воаяж на премиера, на когото България вече 80 иска оставката:

Мярката 60/40 има огромен ефект не само в компанията "Нурсан Отомотив ЕООД" в с. Люляково – но и при още над 10 000 работодатели, осигуряващи препитанието на общо 300 000 българи! Допълнителни 68 млн. лв. предвиждаме в подкрепа на предприятията с над 500 000 лв. оборот и още почти 80 млн. лв. за малките и средни фирми. Също така даваме между 50 000 лв. и 150 000 лв. за изграждане на детски кътове на работните места. Другите нека говорят, ние работим и показваме на място резултатите. Нашата сила е връзката с хората. А когато те са спокойни, имат работа и получават заплати в най-тежката световна криза – значи сме се справили добре!

Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 26 септември 2020 г.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.