Постановка на Бойко в Ловеч: Отиде в църква, за да получи грамота, не влезе да види празните блокове на умиращия град и озверелия от мизерия народ?

1 3 806

Поредно театро пред очите на протестиращия народ изигра Бойко Борисов днес в Ловеч. Вместо да се разходи из града, за да изпита на гърба си „народната любов”, премиерът от СИК се заби в църквата, където подмазвачи в раса му дадоха грамота.

Гневният коментар е на ловчанлията Пепи Кулински и набира скорост във фейсбук, видя Narod.bg.

Ето пълния текст на посланието:

Здравейте Ловчанлий

Предимно обичам сутрин да ви поздравявам с „добро утро Ловеч, „а и не ми коства нищо да ви отделя пет минути от ежедневието си.

Но днес ще се отклоня малко от навика си. Вярно, че нямам навика да се интересувам къде ходи премиерът с джипката и в момента това не ме интересува, по ми е интересно защо г-жа кметицата Маринова избра да му покаже „една от най проспериращите „фирми в Ловеч – печатницата, защо не го разведе да види северната индустриална зона?

Къде са работниците – данъкоплатци на завод Спарки? Завод Балкан? Завод Т. Кацаров?

Защо не му показа колко е пълна градската градина само и само с пенсионери препичащи се на слънцето и стиснали в треперещите си ръце ония 50 лева, дето правителството им ги подхвърли ей така, все едно не са си ги за работили на младини, а като милостиня?

Защо не го разведе по центъра на града да види одърпаните и озверели от мизерия и безработица истински жители на Ловеч и да види истинската им любов към него и джипката му?

Защо не го разведе из квартал „Здравец” да види как във десет етажен блок светят по един два апартамента на етаж, и то не защото не им харесва в Ловеч, а защото безработицата, мизерията и гладът са ги прокудили оттук!

Реклама

Защо г-жа Маринова не заведе в общината да види колко много общински служители има там на хранилка, на които заради пандемията увеличи заплатите с 30 процента.

Защо не обясни на шофьорчето на джипката как Ловеч от един сравнително добър град за живеене отиде на дъното на държавата нареден до Видин и Лом?

Защо не го заведе да види падащи таван в болницата или как малките деца на Ловеч събират капачки за кувиози, които би трябвало да са грижа на държавата.

При желание можеше с джипката да го разходи и до селата с етническо население, където той много обича да се заиграва. Да му покаже как живеят възрастните хора в селата от общината.

Колко пенсия вземат и съответно колко години са работили за нея. Как от 45-50 хиляден град в момента едва наброяваме 15 – 20 хиляди и кой спомогна да сме толкова като до унищожи икономиката в града ни с некъдърното си управление?

И още един и последен въпрос имам – докога свещениците и църквата ще бъдат гъзолизци на властта в България, а не събирателна на народа български?

Не пиша всичко това, за да си правя пиар (Боже опази), защото аз не съм нито политик, нито гоня някаква лична изгода или службица. Пиша всичко това, защото се чувствам омерзен от Вас!

28.09.2020

Ловеч. П. Кутински

https://www.facebook.com/groups/563293830692213/permalink/1270964313258491/

1 Коментар
  1. postradal pasi казва

    Направо изпитах отвръщение още от началото на тикварското слово а още повече от тези слепи гъзолизци които му се кланят и му дават грамота точно заради такива народа ни е на това дередже…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.