Вижте последната снимка на Христо Сираков! Човекът, който уреждаше момичета на политиците, си отиде забравен, унил, неразпознаваем (ФОТО)

0 10 167

Това е последната снимка на бизнесмена Христо Сираков, който приживе хората познаваха като Ицо Стоте манекенки.

Читател на Narod.bg я предостави на редакцията с коментара, че човекът, смятан за приятел на хора от всяка прослойка – като се почне от обикновените българи, та се стигне до най-високите нива на политиката, си отиде забравен и унил.

Реклама

Според източника на Narod.bg Христо Сираков бил болен от няколко месеца, но никой от влиятелните му приятели дори не се сетил за него да го пита как е. В крайна сметка Сираков умря сам като куче, е равносметката на нашия читател.

А приятели да искаш приживе – не е тайна, че Сираков бил близък с много ВИП българи, сред които и влиятелни политици       на които е уреждал момичета за една нощ или за сериозна връзка.

Приятелите му обаче се разбягали в мига, в който Христо Сираков се тръшнал на легло. Самотата му личи и от кадъра – изпит от болестта, славният доскоро плейбой е уловен на чаша евтина бира в заника на дните си, ядосва се информаторът на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.