Цвета пекинската забрани да караме по магистралите, платени от нашите джобове и да ползваме метрото, бащиния на шефа ѝ!

1 3 677

Един от най- некомпетентните и смешни кадри на ГЕРБ не пропусна да се изложи с наизустени фрази и да припише на вожда си несъществуващи заслуги.

Цвета Караянчева, която Бойко сравни с не особено интелигентен полов орган яростно защитава шефа си. В едно от последните й хумористични изказвания същата призовава гражданите да не използват магистралите и метрото на Бойко.

ГЕРБ чувстват като бащиния магистралите, построени с пари от нашите джобове и метрото, реализирано с пари на европейските данъкоплатци. Същото метро, което така или иначе щеше да бъде построено, по простата причина, че е европейски проект, който няма как да не бъде изпълнен. Същите магистрали за милиарди, които се разпадат след един пороен дъжд, а парите на тях, отишли в герберските джобове са гордост номер едно на хунтата.

Реклама

Знаем, че мутрата не е добре приет никъде в Европа, но все пак е пътувал и би следвало да е видял на какво ниво е инфраструктурата в нормалните европейски държави. С какви очи тогава бездарните крадци от ОПГ “ГЕРБ” продължават да се хвалят с треторазрядните си магистрали и пътища? Същите магистрали, които заради окаяното си състояние ежедневно взимат десетки невинни жертви. Същите магистрали, които потрошиха автомобилите на хората.

Цвето, патицо пекинска, не ви ли влезе в простите герберски кратуни, че на народ, който не може да си позволи да си купи лекарствата и да нахрани децата си, магистрали не му трябват! Не ви ли стана ясно, че Европа и светът се смеят на разбитите пътища в най- бедната и корумпирана държава, с които вие се хвалите? Не ви ли стана ясно, че сте най- мразеното и позорно племе от началото на прехода до днес? Не ви ли стана ясно, че народът асфалт не яде?

Да аплодираш политик, затова че е построил път, болница или мост, е все едно да аплодираш банкомат за това, че ти дава пари!

Смешни сте, безочливи и нагли!

1 Коментар
  1. Vladi казва

    Бившия „Диктатор“ Тодор Живков построи магистрала Тракия от София до Стра Загора и магистрала Хемус от София до Ябланица , от Варна до Шумен за една година 1987 и двете перфектни без дупка без ремонт 30 години, напълно безплатно без винетни и без тол такси , без стотинка финамсиране от ЕС ! В името на паметта ма Тодор Живков Забранявам тъпата кърджалийска футка да ползва гореспоменатите магистрали с кортежа си да ползва хиликоптер или
    личната си летяща метла

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.