Полицията бие под диктовка на Борисов!

1 2 190

„Провокиран съм да участвам в това предаване, за да покажем как функционира правовата държава у нас.“ Това заяви бизнесменът – Пламен Стоянов-Дамбовеца, в предаването “ЕвроДикоФ“, което се излъчва по ТВ Евроком.

Той гостува на Сашо Диков и преди две седмици, когато също говори за неговия и ареста на сина му по време на първото Велико народно въстание на 2 септември, припомня Narod.bg.

В предаването бе показана снимка, на която се вижда как полицай блъска бизнесмена. На въпрос от Сашо Диков, който го попита какво е казал на служителя на реда, Дамбовеца отговори така:

„На конкретния полицай нищо. Едно от обвиненията е, че съм го заплашил с думите: „Ще ви … майката. Идея си нямате кой съм. Аз ще ви убия и унищожа!“ По думите на прокуратурата, аз отправям тези заплахи“, разказа Пламен Стоянов.

Дамбовеца показа и видео, в което показва и обяснява какво точно се е случило, докато той и синът му са били душени от полицаи.

Реклама

„Три пъти обяснявам на полицаите, че ще има дела за това, което правят. През това време Димитър е с обездвижени две ръце отзад. И през гушата дърпа колкото може. Има десет минути борба. Имате подготвен микробус, имате инструкции да го вкарате в Първо районно. Това е опит за убийство. Ние сме душени няколко минути поред.“, сподели предприемачът.

Дамбовеца твърди, че Бойко Борисов е давал инструкции на полицаите как да действат.

„Това става под диктовка. И ще го докажа, когато започне делото.“, завърши Дамбовеца.

Цялото интервю на Сашо Диков с Пламен Стоянов-Дамбовеца можете да изгледате след 47:55 във видеото:

1 Коментар
  1. postradal pasi казва

    Tова което открих е че така наречените мутри са така наречените гимнастически клубове и са били същия помощен матриал който и сега бият невинни граждани и са създадени от масоните-евреи братята бюкянин и блументал още в 1913 год преди балканските конфликти и кървави братоубийствени войни, Мръсната роля на великите сили ръководени от мръсно богатите илюминати като горните братя са в основата и на днешните мутри техните дружества ама никога не са се закривали…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.