След новина на Narod.bg: Любовница на Бойко изпадна в паника, изтри си фейсбука (СНИМКИ)

1 10 631

Една от метресите в харема на Бойко Борисов изпита на гърба си какво е да лъсне любовната й афера пред цяла България. След като разследване на Narod.bg осветли пиарката в Министерството на спорта Ванина Колева като една от актуалните любовни играчки на Бойко Борисов, по върховете на хунтата е настъпила страховита паника, разкри читател на Narod.bg, очевидец на бурните събития.

Само преди дни написахме за фаталната брюнетка, че се хвали с любовни SMS-и от премиера, сипе недопустими обиди във фейсбук и се фука със супер скъпи подаръци от Бойко от луксозните марки „Гучи” и „Луи Вюитон”. В дописка от 11 август пък анонимен източник на Narod.bg потвърди, че Борисов е купил благоволението на Ванина Колева с прекалено щедър подарък – чисто нов джип.

Тази снимка на Ванина от сайта на Министерството на спорта

След последната ни публикация от 21 септември обаче медийната съветничка на спортния министър Красен Кралев изпаднала в паника, защото резилът стигнал дори до Бойко, който напоследък е загрижен най-вече с това къде да намери убежище, за да се скрие от изнервения народ на протестите.

В паниката Борисов заповядал на вече бившата девица бързо да изтрие всичко от фейсбук, което брюнетката сторила с „200“. Бойко, обаче, й бил обещал висок пост и „не може нито да ме уволни, нито да си вземе вече подарения джип, колкото и да ви е яд”, изригнала изнервената любовчийка пред колежките в Министерския съвет.

Това е актуалното фото на палавницата

Реклама

Говори се, че амбициозната Ванина ужасно ревнувала от разкритието на Narod.bg, че съпругата на Пламен Бобоков – секс бомбата Христина, е направила снимките в спалнята на премиера с пачки евро и кюлчета злато, докато той „нанка”.

Ето и визитката на Бойковата изгора

„Бойко си пада пожени без морал, а Христина Бобокова е най-красивата мацка, с която е спал. Затова и сам се хвали, че няма коя друга да го е щракнала, но с това изпили нервите на палавницата Ванина Колева”, призна читателят на Narod.bg.

Още по темата:

1 Коментар
  1. Петрова казва

    И защо НАП не се самосезира и да започне проверка на имущественото състояние на Ванинчето, да й направи ревизия на физическото лице 5 години назада за произход на парите?!? Как всеки обикновен българин закупил на лизинг ново возило веднага бива подложен на проверка за произход на парите, с които обслужва лизинга, а тази кифла не?! Е, важат ли законите за всички българи или не?!?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.