Ексклузивно в Narod.bg: Бойко във война с Гешев, забранил готвен арест на Отровното трио от страх, че ще бъде свален със сила! Вижте в кое село се крие Мутрата

0 7 737

Бойко Борисов и Иван Гешев са във война! Сикаджията и главният прокурор са стигнали почти до бой при лют скандал във вторник в новата явочна квартира на премиера-беглец, разкри единствено пред Narod.bg източник от хунтата, готов да напусне потъващия кораб на ГЕРБ.

„От няколко дни Мутрата е отседнал в баровска къща в монтанското с. Расово, собственост на близък нему новобогаташ. Съвсем неслучайно министър-председателят бе тук на 16 април, за да разгледа от въздуха строителството на бъдещата площадка на Компресорна станция „Расово“, която е част от проекта за разширение на газопреносната инфраструктура на „Булгартрансгаз“ от българо-турската до българо-сръбската граница”, подчерта информаторът на Narod.bg.

Именно в с. Расово се изсипал във вторник и главният прокурор, за да съгласува с Бойко подготвения арест на Отровното трио, Мая Манолова, ген. Димитър Шивиков и още неколцина – около 10 човека.

Реклама

Обвинител №1, чиято оставка народът също иска вече трети месец, бил готов с обвинение, че изброените лиза на протеста са участвали в организирана престъпна група с цел сваляне на законната власт в България, не скри източникът на Narod.bg. Нарочените били следени повече от 2 месеца и Гешев бил убеден, че може да оправдае репресията с абсурдното обвинение в ОПГ.

Бойко обаче подскочил като ужилен и категорично забранил да се стига до арестуването на враговете си, защото се опасявал, че това вече ще мине доведе до силовото му сваляне от власт от разгневените българи, които 78 дни го докараха до нервна криза с искания за оставка и съд.

„Двамата почти стигнали до бой, толкова сериозен е бил скандалът”, призна читателят на Narod.bg. Министър-председателят все пак успял да надделее над прокурор №1, който принципно не му е подчинен, ако все още у нас има разделение на властите, завърши разказа си източникът на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.