Първо в Narod.bg: Бойко изведе семейството си зад граница, иска помощ от Реджеп Ердоган?

3 31 428

Бойко Борисов е сериозно изплашен за сигурността на семейството си, затова дъщеря му Венета, зет му Иван Атанасов и племенникът-милионер Димитър Иванов вече са изведени зад граница. Новината сподели само пред Narod.bg депутат от хунтата ГЕРБ, настоял за анонимност.

Бойко го е страх, че протестиращите може да пробият полицейския кордон, да нахлуят в Министерския съвет и да направят гражданска власт. При този вариант може да се стигне и до граждански арест на премиера и публичен линч над него и семейството му, призна депутатът от управляващата партия пред Narod.bg.

Според неговите думи преди дни страхът на Бойко го накарал да поиска закрила от турския президент Реджеп Тайип Ердоган. „В парламентарната група се шушука, че Бойко е уредил коридор, по който, при ескалация на напрежението, да избяга в Турция, където да получи убежище до туширането на напрежението”, обясни герберът.

Реклама

Източник на Narod.bg от средите на МВР пък разкри, че в МВР има заповед ченгетата, които днес охраняват Третото народно въстание, да използват сила и помощни средства срещу българите с цел да опазят властта на Борисов на всяка цена.

Първите признаци на агресия ченгетата проявиха с конфискацията на натриевия хлорид от протестиращите майки от „Системата ни убива”. Натриевият хлорид се използва за промивка на очите при обгазяване и е абсолютно безвреден, но униформените са го взели под претекст, че може да бъде използван за атаки срещу служителите на МВР, уточни читател на Narod.bg от Вътрешното министерство.

Още по темата:

3 Коментара
  1. postradal pasi казва

    Нали ги беше извел в америката а сега нова партенка горкия престъпник как да не гоожалиш…

  2. Гери Йорданова казва

    И защо се страхува ? Нали се бие в гърдите , че единствено той управлява правилно ? И къде ще бяга ? В Турция ! Нали твърдеше , че Меркел и други държавни люде са му големи приятели ? Защо не отиде при тях , а избра Ердоган ? Странно ! А бе , работата яко мирише , но са видим накъде ще избие ! Бойко , не бягай , ами си дай оставката и никой няма да те пипне ! Ако , обаче , си знаеш грвховете , тогава не знам ! Бягането му е майката ! Ако ти позволим да избягаш , разбира се !

  3. Елена казва

    ПОРЕДНАТА ПАРТЕНКА КОЯТО БОКО НИ ХВЪРЛИ !ПОСОКАТА Е ДРУГА ТОЙ НИ ЗАБЛУЖДАВА -ИСКАМЕ ГО ЖИВ НИКОЙ НЕ ИСКА ТРУПОВЕ !ДА ДОЙДЕ И ДА СИ КАЖЕ КЪДЕ СА ПАРИТЕ И ДА ГИ ВЪРНЕ !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.