Източник от спортното министерство: Медийна съветничка на Кралев размахва любовни SMS-и с Бойко Борисов, псува във Фейсбук и се хвали с Гучи и Вюитон от премиера (Разкрития)

2 7 123

Скандални разкрития за една от девойките на Бойко Борисов пристигнаха на редакционния имейл на Narod.bg. По думите на източника ни медийна съветничка на спортния министър Красен Кралев се хвали с любовни SMS-и с премиера, сипе недопустими обиди във Фейсбук и се хвали с подаръци от ББ от Гучи и Вюитон.

В новия сигнал става дума за стара познайница на Narod.bg. Това е Ванина Колева, за която вече писахме на 11 август

Носим на гърба си една калинка, оплаква се източникът от Министерството на младежта и спорта.

Narod.bg публикува целия сигнал, получен на редакционната поща:

Да ви разкажа как цялото спортно министерство се тресе от интриги и скандали. Носим на гърба си една калинка. Че не е една, не е, но тази е нагла. С некадърността си злепоставя не само спортния министър, но и човека, който и даде работата като медиен съветник – г-н Борисов.

Дали има интимни отношения с него от години, както тя твърди, и дали и купува чанти по 5-6 бона – Гучи и Вюитон, джип Ауди и екскурзии – няма как да знаем.

Факт е, че живее снобски – от дрехите, колите и пластичните операции се подразбира.

Но не това е проблемът, който дразни колегите, а некадърността й. Един от скандалите, които се завихри в медийното пространство, „Педалите на Кралев“ под пост във Фейсбук, е писан не от кой да е а от госпожицата с псевдоним В. Колева.

Медийните съветници имат достъп до профилите на министрите, за да обновяват информацията. В случая В.Колева е забравила да смени профила си и така е коментирала от този на министър Кралев. Езикът, който използва, е в типично нейния вулгарен стил.

Миналата седмица се появиха едни снимки, които защитаваха премиера от фалшива новина и цялото министерство разбра как девойката била направила няколко скрийншота, пратила ги на премиера, а той веднага ги препратил на собствениците на ПИК и „24 часа“, където били незабавно публикувани.

Реклама

По цял ден слушаме как премиерът се съветва с нея по най-важните дела, а тя осъмвала в постелята му, наглостта й се простира дотам, че да злослови срещу Севделина Арнаудова.

Когато напусна Министерския съвет, беше радост и щастие, защото според госпожицата с мераци към кариерно развитие на гърба на Борисов, Севделина не ставала за тази работа, Ванина била по-добра.

И срещу него да тичате, но можете да го стигнете, коментира В.Колева новина за премиера във фейсбук профила си.

Но радостта й не продължи дълго, когато видя,че Арнаудова е неизменно до премиера. С коментарите и разказите госпожицата дърпа към дъното премиера. Заради него тя е обект на подигравки не само в нашето министерство, сред приятелите му и дори сред НСО, защото искала информация дали други жени посещават премиера.

Освен това си задаваме въпроса дали автора на част от снимките не е именно тя. (притежаваше същия модел айфон като този, с който са правени снимките).

Отдавна трябваше да бъде освободена от работа, но понеже използва името на Борисов и показва SMS-ите си от него, действа като местен дерибей, и никой не смее да я изгони.

Позитивното е, че вече все по-често министър Кралев е придружаван от един достоен човек Радо Любомиров.

ПП. (Анонимно, защото някои хора сме по честен начин на поста си и можем да изхвърчим след тази публикация).

Дори във Фесйбук Ванина си е написала, че вярва на Бойко Борисов.

Narod.bg припомня предишната ни публикация за въпросната Ванина:

2 Коментара
  1. Чикиризада казва

    Какви са тези тубички на нощното шкафче до пищова?! Какво и с какво Боко се маже преди лягане?!

  2. Стаси казва

    Висок пост без знания няма как…освен това не се знае дали ще е на власт…така че колежките й може и години още да са там, но тя -не.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.