Въпроси до Narod.bg от читател: За какво плашилото Мутафчийски получи титлата Доктор хонорис кауза?! Просто това е началото на предизборната му кампания

0 3 075

За какво плашилото на Бойко Борисов – Венцислав Мутафчийски, получи титлата доктор хонорис кауза, пита читател на Narod.bg в сигнал до редакцията ни и сам си отговаря – просто това е началото на предизборната му кампания!

Вчера началникът на Военномедицинската академия ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски бе удостоен с почетното научно звание доктор хонорис кауза (доктор по заслуги) на Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ – Варна.

ПИТАМ СЕ ЗАЩО – И ОТГОВОР НЕ ЧАКАМ!

Това пише до Narod.bg Валери Станков, поет, Главен експерт в Дирекция „Култура и духовно развитие” в Община Варна, Управител на издателство „Книгата“, Директор на Театър на поезията – Варна.

„Професори и „доктор хонорис кауза“ на конвейер произвеждат! В цивилизованите държави произвеждат в доктор хонорис кауза за значими постижения в науката и хуманизма“, коментира той.

Според мненията по форумите Мутафчийски, който назидаваше българите по телевизията от зори до здрач в началото на кризата с коронавируса, е решил да прави кариера в политиката и лека-полека се придвижва към „Дондуков“ 2. Мнозина вярват, че гласят генерала, който обяви, че „яко ще се мре“, за нов президент.

Ето какви реакции още предизвика новината, че Мутафчийски е удостоен с престижното звание:

Венцислав Мутафчийски Снимки: от фейсбук страницата на ВМА

Реклама

1) (Относно Началника на ВВМУ Медникаров): Боже, боже! И този резил в училище с името на Вапцаров!? Наистина по-неуместно място за тези „парадни“ изхвърляния не може да се намери! Някой началник в тарапаната спечелил наградата за най-бърз слагач! Сега преписва някоя статийка и става академик – професор по военни науки!

2) „Чеда сме ние на морето,
калени в бури ветрове, ветрове.
Ний любиме от дън сърцето
тез скъпи родни брегове,“
/Химн на Морско училище/
Погребалният агент Муфтаджийски – чедо на морето … ПОЗОР!

3) Преди около 10 дни този псевдо доктор, а всъщност поръчков инквизитор, обяви официално, че ще се кандидатира за президент. Просто това е началото на предизборната му кампания.

Явно от мафията са решили да импийчнат Радев и затова се лансира усилено този отвратителен кариерист.

4) Вижте само как курсантите открито му се присмиват, а тоя гьонсурат герберастки си мисли, че му се радват!

5) Като випускник на това училище си задавам въпроса: Кога то се превърна в подлога на властта и „награждава“ един от най-мразените хора в България?

6) Най-после България зае едно първо място в света и то е „За най-голям брой професори, доценти и кандидати на различни науки на глава от населението“.

Оказва се, че броят на тъй наречените носителите на научни титли е по-голям от броя на студентите. БРАВО!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.