НОВА ВЕРСИЯ в Narod.bg: Бойко бяга в Русия! Има ли договорка с Путин за спасение в Москва, вместо присъда в София?

2 7 025

Нов вариант за бягство от България кроял Бойко Борисов, научи Narod.bg. От няколко дни по върховете на хунтата се върти версията, че премиерът провел разговор с руския президент Владимир Путин, който да му предостави убежище, ако ситуацията с протестите у нас ескалира, твърди депутат, запознат с кроежите на герберите.

Пред Путин лидерът на хунтата изтъкнал, че бил атакуван от олигарсите и мафията, затова можело да се наложи да се спаси зад граница.

Реклама

Бягството щяло да е временно, докато ситуацията влезе под контрол. Бойко се опасявал, че нагнетеното обществено недоволство от десетгодишния грабеж на ресурсите на България щяло да избухне в непремерени действия от страна на прокуратурата и съда, които, за да удовлетворят народния гняв, можело да посегнат по немислим начин над премиера – дело за безчетните кражби и присъда, разкри още източникът на Narod.bg.

Опасността от реално влизане зад решетките и световния скандал, които би се възпроизвел от това, бил достатъчен мотив да поиска убежище в Москва, вместо присъда в София, твърди народният избраник пред Narod.bg.

Според мълвата Путин проявил разбиране и вероятно вече има договорка, предполага източникът на Narod.bg. Дали наистина ще се стигне до падението Бойко Борисов да избяга в Русия, предстои да научим в най-близко бъдеще, успокои депутатът пред репортер на Narod.bg.

2 Коментара
  1. Мария луна казва

    Това са сказки за наивници !Бойко дали ще избяга и къде ще се открие ще реши Доган.

  2. Кроват казва

    Там бая ще му „благодарят“, че с природната си шопска @ростотия спря АЕЦ „Белене“, „Южен поток“ и петролопровода „Бургас – Александрополис“!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.