Бившата жена на Бойко нагла като него: Протестиращите са аборигени! Стела Георгиева с имоти за милиони в САЩ, Борисов давал ли е от чекмеджето?

2 10 012

Бившата жена на Бойко Борисов – Стела Костова, която е американски гражданин и живее в САЩ повече от 20 години, възприе лексиката на хунтата към народа, който вече 70 дни протестира срещу кражбите и разпродажбите на корумпираната власт, установи Narod.bg.

„Престъпно поведение и вандализъм, нападение на служителите на полицията, грозен език и какво ли не още се смята от „протестиращите за НЕ СЕ ЗНАЕ ТОЧНО КАКВО“ за причина за гордост. Искат цивилизовано общество,

а дори аборигените не са имали такова поведение.

Реклама

Искат ЗАКОННОСТ, а нарушават закона. За сведение, във всяка нормална държава законът позволява при нападение на полицай нападателят да бъде веднага арестуван и съден, в Щатите полицаите могат да използват оръжие, ако животът им е застрашен по време на изпълнение на служебния им дълг“, написа във фейсбука си д-р Костова по адрес на протестиращите българи.

Замъкът на Стела в САЩ е глътнал няколко милиона, откъде са парите?

Първата жена на премиера от СИК, майка на дъщеря му Венета, живее в щата Калифорния, където притежава истински замък. Мълвата носи, че за купуването на луксозния имот е помогнал и Бойко. Въпросът е дали парите идват от безотчетните рушвети, които лидерът на хунтата трупа на камари по чекмеджетата, или са по схемата „помощ от приятел”, отсече информатор на Narod.bg.

По същия начин Валентин Златев дал няколко милиона на „Мис Бикини” Борислава Йовчева за къща и магазин в Барселона срещу чадър от властта над бизнес аферите си.

2 Коментара
  1. XYZ казва

    И тази госпожа се самозабрави и започна да говори против протестиращите българи. Изоставена от ББ госпожата се е уредила с мъж и то не кой да е. А този замък доколко е нейна собственост ние не знаем. И доколко се е реализирала като специалист също не знаем. Но е много грозно подобно отношение към протестиращите, особено след като информацията й е крайно погрешна. Народът е казал “ Пази боже, сляпо да прогледа“. .

  2. postradal pasi казва

    Както е казала Ванга един ден всеки ще отговаря за злините които е сторил та и тази курва няма да остане ненаказана

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.