Фандъкова мами като Бойко: От години лъже за детски градини, докато софиянци бутат рушвети, за да тръгнат хлапетата на забавачка

0 1 105

Йорданка Фандъкова показа, че е достойна ученичка на Бойко Борисов в измамите. Докато премиерът от СИК разправя врели-некипели за икономически възход, докато България копае дъното, учителката по руски от самоков вече няколко години ни пробутва лъжата, че като кмет на София ще построи достатъчно детски градини за всички деца, установи Narod.bg.

„Столичният кмет лъже като дърта циганка. Ето скрийншот на нейно изказване от 2018-а и от 2020-а. Двете „новини” влизат в противоречие – сравнението показва, че през 2018 г. в свое публично изказване градоначалникът заявява, че до 2020-а година всички деца ще са с осигурени места в забавачките”, пишат гневни потребители във фейсбук.

Реклама

Само преди дни обаче в поредна своя манипулация пред медиите, забравила явно старата лъжа, Фандъкова обяснява отново същото – че места ще има за всички деца в детските градини, но след нови три години.

През това време, обаче, хиляди семейства са принудени да бутат рушвети, за да може детето им да бъде прието по „другия” начин в общинска детска градина. В противен случай трябва да го запишат на частна, която е между 700 и 1000 лена на месец, гневни са българите.

Хунтата е котило на мошеници, от Бойко, та до последния координатор на ГЕРБ в някоя паланка – всички лъжат като за световно, възмущава се народът в социалните мрежи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.