Читател на Narod.bg: Гербавият кмет на Велико Търново дреме, 23 деца пострадаха заради изтрита маркировка

0 2 834

Читател на Narod.bg от Велико Търново алармира, че гербавият кмет на старата столица Даниел Панов дреме, докато колите газят децата заради изтрита пътна маркировка на пешеходните пътеки.

Дни преди началото на учебната година „зебрите” около училищата в Търново не са освежени, за което полицията е изпратила сигнални писма. 23 деца са пострадали при катастрофи в областта тази година, включително и на пешеходни пътеки, разкри читателят на Narod.bg

Реклама

Шестте пешеходни пътеки около основното училище “Св. Патриарх Евтимий“ в центъра на Велико Търново са с напълно изтрита маркировка. Родители коментираха: 

„Почти не се забелязва пешеходната пътека”, „Трябва да се оправят тези неща, защото децата трябва живи и здрави да дойдат на училище и да се приберат“, „Има констатирани пропуски по отношение на предпазни огради, осветление, охрана“, са част от коментарите по проблема.

Кметът Даниел Панов, издигнат от ПП “ГЕРБ”, мълчи като партизанин на разпит по неудобната за него тема, ядосва се търновецът пред Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.