Топ журналист от САЩ: МУТРИ – Thugs! Това се чу в Брюксел! Сбогом, банкянски тулуп (ВИДЕО)

4 6 337

Топ журналистът, влогър, млада майка и холивудска съпруга Ирина Асиова-Диамант разкости Бойко Борисов с коментар за случилото се вчера в Европейския парламент, установи репортер на Narod.bg.

Ирина на протест срещу хунтата заедно с депутата от БСП Нона Йотова

В ЕП вчера ирландският депутат Клеър Дейли призова Европа да спре парите на престъпната власт в България, като описа премиера като „мутра”.

Ето и коментарът на Ирина Асиова без никаква редакторска намеса:

Реклама

МУТРИ! Тази дума прозвуча и от Европарламента по адрес на българското правителство! Thugs! Това е думата на английски и нейният най-точен превод на български е МУТРИ! Мутри, които управляват най-бедното население на Европа. Това заяви Клеър Дейли. Аз съм го казала хиляди пъти, но как само кънти, когато дойде от Брюксел.

Разпука се тънкият лед под дебелит$ крака на Борисов и само стойте и гледайте как пропада в ледената дупка. Пльок! Сбогом, мутро! Сега, след като ти си тръгнеш, въпросът е как да демутризираме държавата. Защото нека бъдем честни… Борисов е само един жалък, прос$, крадлив банкянски тулуп, който ние позволихме да се угои пред очите ни до чудовищни размери. Във всеки смисъл. Въпросът е след като го изхвърлим на бунището на историята да не си отгледаме нова версия на същата перверзия.

4 Коментара
 1. доц.Николай Колев, MD, PhD казва

  Мисля, че най-точния превод е ГАНГСТЕР!

 2. Scot казва

  Хубаво! Нищо против. Но като гледам намордниците, които са ви сложили брюкселските педерасти, нищо добро не можем да очакваме от там.

 3. postradal pasi казва

  думата мутра е непреводима на английски ако искате да я преведете като ганстер звучи галйовно за мутрата така че не се опитвайте българския език е уникален и несравним както и мутрите окупирали държавата ни начело с гланиата мутра борисов

 4. DO IRINKATA DIAMANTENATA казва

  IRINKE, KVO BUNISHTE NA ISTORIATA MA, MILA?!BOKO TIKVATA BAI HUI TREBE DA BYDE IZHVYRLEN V CENTRALNIYA SOFIISKI ZATVOR TAM PRI MANGALITE I VSEKI DEN DA MU PORIAT MAZNATA GYZIAGA DOKATO ZAPOCHNE DA SE NASIRA!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.