Само в Narod.bg: Бойко на вечеря с Моника и Сергей, след спявката двама се отказаха от битката за БСП

1 5 179

Бойко Борисов, настъпен лошо от олигархията, се дърпа неистово от подаване на оставка. Премиерът от СИК не се вясва в Министерския съвет от страх да не бъде сгащен от гневните българи, които вече 65 дни са окупирали „триъгълника на властта” в София. Хитрецът от Банкя обаче намери време за поредната вечеря с Моника и Сергей Станишеви, на която са взети решения за бъдещето на…БСП, научи Narod.bg от читател в централата на Столетницата.

Информацията гласи, че Бойко, Моника и Сергей са вечеряли заедно в Брюксел преди броени дни – миналия уикенд. Съобщение за задграничното пътуване на премиера обаче така и не бе спуснато до медиите. Не е ясно какво точно е обсъждано на срещата, но резултатите са показателни – само два дни по-късно – във вторник, 8 септември, точно четири дни преди заветния избор за председател на БСП, двама от кандидатите се оттеглиха от надпреварата. В декларация до медиите Валери Жаблянов и Красимир Янков обявиха, че се отказват от партийната битка, припомня Narod.bg.

Предполага се, че и двамата отказали се партийци са били в обсега на влияние на бившия премиер Сергей Станишев и че съдбата им е била решена именно на тайната вечеря на банкянския разбойник с шефа на ПЕС и съпругата му.

„Създадената организация е предпоставка за груби манипулации на процедурата по изборите и подмяна на действителния резултат”, написаха „скромно” оттеглилите се кандидат-лидери.

Те призовават за неучастие в предстоящия избор, с което да се даде ясен знак за отношението към опорочената процедура. „Конгресът е нашият висш партиен орган, който трябва да намери решение за създалата се ситуация”, апелират Жаблянов и Янков.

Реклама

Двамата обаче не казаха, че решението им е продиктувано именно от срещата между Бойко Борисов и лидера на ПЕС Сергей Станишев и съпругата му Моника. Narod.bg припомня, че от известно време вървят грозни слухове за повече от приятелска близост между премиера и жената на бившия премиер Станишев. Според източници на Narod.bg от централата на БСП клюката е истина – Моника и Бойко са любовници със знанието на Сергей.

Още по темата:

1 Коментар
  1. Дедо Йоцо казва

    Голяма диария..то от напъване само това се получава…вашите глупости вече никого не подлъгват

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.