Миролюба Бенатова хапе: Депутат от ГЕРБ влезе в ролята на зле прикрит садист (Защо политици от управлението са пълни КОМПЛЕКСАРИ?)

1 5 433

Миролюба Бенатова бе безпощадна към #хунтата – топ журналистът буквално съсипа с критики депутатите на управляващите, които, изнервени от близкия край на фиаското им във властта, започват все по-често да атакуват медиите, които не ги хвалят като пълни комплексари, видя репортер на Narod.bg.

В свой пост Миролюба Бенатова дискутира участието на евродепутата на Бойко Андрей Новаков в студиото на Би Ти Ви.

Реклама

Ето какво написа Бенатова:

Да подмяташ реплики, които евентуално да уязвят журналиста, когато чуеш неудобен въпрос, разобличава, господа политици от управляващите и техните патерици. Разобличава вас.
Днес, в ролята на зле прикрит садист, влезе евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков.
Антон Хекимян го пита за къщата в Барселона, той му отговаря с вметки за аутокюто (апаратът, на който са изписани анонсите, които водещите четат), казва, че нямало от къде да чете и опитва да измества центъра на разговора.
Вчера Тома Биков използва същия похват срещу мен. Аз го питам какво се е променило, че през 2012
а нарича Борисов диктатор, а днес не би му поискал оставката. Той ми отвръща, че през 2012а съм вземала интервюта от Борисов (сякаш това е нещо неестествено, предвид, че съм журналист).
Миналата седмица, като се усети натиснат, Марешки подметна, че и Ани Цолова така го притискала, но „вече я няма“, а той е в парламента.
Освен, че това поведение не е добра комуникационна стратегия, показва слабост, уважаеми събеседници. Липса на аргументи.
И липса на мъжество.

1 Коментар
  1. Недялко пикльото казва

    Какво мъжество говорим? Там мъже нема, а само тъпи гербави утки. Нема такава кочина никъде.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.