Бойко е съсипан! Цветан Цветанов стартира партията си с фурор в Благоевград, посрещна го избягалият от ГЕРБ Атанас Камбитов (СНИМКИ)

4 3 466

Бойко Борисов е съсипан! Не стигат корупционните скандали, исканията за оставка и ударното разпадане на ГЕРБ, ами за капак бившият вътрешен министър Цветан Цветанов стартира партията си с небивал фурор в Благоевград. Събитието буквално ужасило върховете на управляващата хунта, научи Narod.bg от гербер, поискал анонимност.

Преди ден в препълнената зала на местния Исторически музей бивши кметове, бизнесмени и граждани посрещнаха лидера на „Републиканци за България” Цветан Цветанов. Партията стартира супер успешно в Благоевград, тръби и „Струма”.

В препълнената зала на Историческия музей се видяха все познати лица – граждани и бизнесмени от областния център. Присъстваха и групи от Сандански, Банско, водени от бившите кметове Георги Икономов и Кирил Котев.

Реклама

Тук бяха и част от загубилите изборите кметове в региона. Цветанов бе посрещнат от бившия кмет Атанас Камбитов, който напусна преди дни с гръм и трясък управляващата хунта ГЕРБ.

Камбитов бе и своеобразен домакин на срещата, на която Цветанов запознае присъстващите с целите и амбициите на партията, която оглави. Цялата администрация на Камбитов, учители, ръководители на институции, известни бизнесмени бяха част от присъстващите в пълната зала, която се оказа тясна да побере желаещите да присъстват на срещата.

Оказа се, че кметската управа на Благоевград отказала да предоставят зала „22 септември” за сбирката на новата партия, затова срещата се проведе в залата на Историческия музей. Добър старт на новия проект, интересът видно е голям, а заявката е сериозна, коментираха доволните от представянето благоевградчани.

4 Коментара
 1. Някой казва

  Какво се радвате? ГЕРБ 2 е това.
  Останаха ли наивници, които да вярват на партийната система?

 2. mafia казва

  Още по-страшни мутри….. Ако пак допуснем подобни, начело с окралите каквото се сетят кметове и Цецо Апартаменто начело, значи – ЗАКРИВАЙ!

 3. Иглика казва

  Нов бардак със стари курви! И кой ще им повярва?

 4. Иглика казва

  Интересно ми е на избори колко процента ще имат

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.