Само в Narod.bg: Ето ги мутрите на Бойко? Излизат от СДВР и се вливат в протеста, за да правят провокации (СНИМКА)

1 6 887

„Цивилни провокатори, минали през СДВР за инструкции, се вливат в протеста, за да опорочат народния гняв и да принизят исканията на народа”. Това алармира читател на Narod.bg, станал очевидец на регулярното изпращане на цивилни ченгета, които да ескалират напрежение на продължението на Великото народно въстание, което започна тази сутрин в центъра на София.

Реклама

„Група цивилни здравеняци излизат от СДВР и отиват към протеста. Това е само една от няколкото групи, които днес се вляха в редиците на недоволните от властта българи.

До момента близо 100 човека излязоха от сградата на Столичната дирекция на вътрешните работи и бавно се сляха с протестиращите. Какви са тези мъже и каква е задачата им, мога само да гадая”, призна читателят на Narod.bg.

1 Коментар
  1. postradal pasi казва

    Това са нови провокатори с нови задачи или са отново мутрите на ипон – делта все още с цивилни дрехи докато на 2/09 бяха с жандармерийски униформи без номера с лепенки кръгли на кото имаше надпис че нги е еня за действията им което значи че дори и да убиват никой няма да им потърси сметка. Мутри вън!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.