За Цвета Пекинската и ОПГ „ГЕРБ” било важно да бъдат близо до народа? Заповядайте на протеста!

2 3 599

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, станала печално известна в публичното пространство като „пекинската патица” и определена от самият министър-председател като не особено интелигентен женски полов орган, не пропусна отново да се направи на капацитет, що се касае до държавни проблеми и норми.

В поредното си словоблудство същата със строг и привидно притеснен тон заяви, че протестите за оставка на правителството ще бъдат пагубни за България. За България ли, Цвете, или за ОПГ “ГЕРБ”? Нека наричаме нещата с истинските им имена, така, както прави вашият любим премиер, по отношение на вас самите, дори в “поверителни” телефонни разговори.

За нашата героиня от Източно-Родопския край било важно, видиш ли, между институциите да има комуникация, преговори и разбирателство. Съществува обаче един неписан закон, който гласи, че с терористи не се преговаря. На каква комуникация се надяваш, мила ми Цвета?

Цветето на българския политически елит продължи голословието си с хумористичното подмятане, че тяхната работа е “да си гледат работата” и да са близо до българския народ.

Моля? Кой ви възпрепятства да бъдете близо до народа си, бе, госпожа? Многохилядни протести се провеждат всеки ден от два месеца насам. Народът се намира на триъгълника на властта всеки Божи ден. Заповядайте! Излезте сред народа си и говорете с него. Страх ли ви е?

12 години ОПГ “ГЕРБ” били работили само позитивно, видиш ли и никога, ама никога не си позволявали да плюят. Сакън! Вероятно е така, ако не броим помията, която правителствените медии изсипват години наред върху всеки, дръзнал да отвори уста срещу партийката и безценния ви вожд.

Реклама

Пази Боже пък някой да им бъде конкуренция. Задължително ще бъде размазан, очернен, компрометиран и изкаран най-малкото невменяем от същите медии, които само стоят в лъскавите си редакции и чакат следващата поръчка от “шефа”, сиреч Еднокнижния.

Цвета се вживява в ролята на добрия пастир, който насочва стадото в правилната посока, а от там насетне, според нейните думи, е само Божа работа накъде ще поеме то. С какви очи ти, птицо пекинска, си позволяваш да говориш за Бог? Ти, продала себе си и достойнството си за кирливи пари се осмеляваш да говориш за напътствия, морал и ценности?

Вече всички знаем как ГЕРБ принизява хората си до послушни роби, мачка самочувствието и достойнството им и прекършва у тях всякакво чувство за справедливост и потребност от борба на принципи. Всички видяхме как госпожа Караянчева, с иначе големи претенции за политик и личност, гледа с влажен поглед Борисов непосредствено след като изтекоха записите, в които той я нарича с вулгарни и толкова отвратителни цинизми, че чак да му стане неудобно на човек да ги изрече на глас.

Това, което Борисов направил за последните 10 години, никой не е успял да го постигне през целия преход. Ето тук вече съм съгласна с теб, Цвета! Никой не успя да докара медиите до позорното 111 място по свобода на словото в света. Никой не успя да превърне България в най- корумпираната държава в целия Европейски съюз. Никой не успя да изгони толкова млади и образовани хора в чужбина, където да търсят препитание и достоен живот.

Никой не е ставал за резил в Европа, толкова колкото Ганьо Банкянски и никой не е отнесъл толкова подигравки през годините. Никой не стана световно известен с пачките в чекмеджето си, нито с рекетьорските си похвати в стил “СИК”.

Никой не успя да превърне държавата в мутренска територия и да се изгаври с народа си до такава степен, че същият от глад и мизерия да въстане. Никой не може да се похвали с три незавършени мандата.

За финал Караянчева призова хората да станат членове на ГЕРБ в тези “трудни за партията времена”, явно недопускайки, че макар смачкан и обезверен, българинът има чест, достойнство и акъл, с каквито в Организирана престъпна група “ГЕРБ” никога не са се ползвали.

Виктория Николова, специално за Narod.bg

2 Коментара
  1. Николов казва

    Чудесен коментар.

  2. BOGDANOV казва

    PODMINETE S USMIVKA,tazi, KOYATO SE USMIVKA,takiva sa okolo BASTIZATA,koito STE OTIDA V “ZABRAVA“TA MNOGO,ama mnogo skoro.!! DAII BOJE,OTARVI BULGARIY OT TAZI NAPAST ZAVINAGI.“!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.