ЗЛОВЕЩИ КАДРИ: „Кървавата сряда” на #ХУНТАТА – бит, насилен и опозорен народ (БРУТАЛНО ВИДЕО)

1 3 563

Narod.bg  публикува неизлъчвани досега кадри на журналиста Милва Цветкова. Те са потресаващи и заснети в изключителна близост, във висока резолюция и ВСИЧКО се вижда. Абсолютно всичко! Вижда се много кръв.

Мъж на 59 години обяснява как е бит без никаква причина: „Единият ме удря с палката в корема, а другият в главата. Паднах и щяха да ме смачкат. Нищо не съм правил. Нищо не съм ги предизвикал“.

Реклама

Виждат се хора, които са извеждани, въпреки виковете им „Журналист съм“… #КърваватаСряда, в която народът бе бит, насилен и опозорен….

Кървавата сряда – 02.09.2020

Неизлъчени досега кадри на журналиста Милва Цветкова. Те са потресаващи и заснети в изключителна близост, във висока резолюция и ВСИЧКО се вижда. Абсолютно всичко! Вижда се много кръв. Мъж на 59 години обяснява как е бит без никаква причина: Единият ме удря с палката в корема, а другият в главата. Паднах и щяха да ме смачкат. Нищо не съм правил. Нищо не съм ги предизвикал".Виждат се хора, които са извеждани, въпреки виковете им "Журналист съм"… #КърваватаСряда

Публикувахте от Отровното трио в Понеделник, 7 септември 2020 г.

1 Коментар
  1. postradal pasi казва

    Борисов и хунтата мутри дано бял ден да не видите и в черната да идете веднага болест черна да ви хвани всичките където бихте децата ни …

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.