Ето как Бойко ни пази от „комунистите” (ФРАПИРАЩИ СНИМКИ)

0 7 113

Бойко Борисов не обича да се говори за пъпната връв, която го свързва с БКП. Години наред премиерът от СИК е бил част от комунистическата партия. И не само това. През 1990 г. майор Борисов отказва да остане в МВР, защото не е съгласен с деполитизацията, върна лентата читател на Narod.bg.

Тя се изразява в това кадрите на вътрешното ведомство да се откажат от членството си в комунистическата партия и да декларират, че ще работят за демократични промени. Борисов заблуждава гербаджии, че е враг на БКП. Той е напуснал МВР, защото е предпочел да остане комунист.

В ново време обаче Боко Тиквата, както „любовно” го нарича народът, обича да се изкарва жертва на същата БКП.

Днес се чества рожденият ден на един от двамата „учители“ на др. Boyko Borissov, а именно др, Тодор Живков (другият е др. Дедо Цар). Другарят Борисов вчера са укри като шумкарин, но се надяваме поне днес да удостои с присъствието си и посрещне достойно празненствата в Правец, посветени на учителя му.

Реклама

По-долу прилагам снимков материал, показващ как др. Борисов ни пази от комунистите, пише Иван Червенков във фейсбук.

Ето и галерията с уличаващи фотоси, на които днешният премиер е нищо повече от пазвантин на Тодор Живков, от когото е копир дори жестовете…

Днес се чества рожденият ден на един от двамата "учители" на др. Boyko Borissov, а именно др, Тодор Живков (другият е…

Публикувахте от Ivan Chervenkov в Понеделник, 7 септември 2020 г.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.