Шефът на „Хиполенд“: Съдружничка на Сталийски искаше да купи бизнеса ми, заплашиха ме, че ако протестирам, ще ме фалират

3 3 756

Скандални разкрития направи собственикът на „Хиполенд“ след като данъчни влязоха в магазините му, а след като медиите вдигнаха шум, се оттеглиха, видя Narod.bg.

Собственикът на веригата магазини за детски играчки „Хиполенд“ Мариан Колев обяви, че е получил предложение да продаде бизнеса си, но не пряко от Александър Сталийски, сочен за близък до Делян Пеевски и Бойко Борисов, а от съдружничка в негова фирма.

„Не познавам Сталийски и Пеевски. Имах предложение да ми бъде купен бизнесът от съдружничка на фирма на Сталийски, а впоследствие един от близките на Сталийски си позволил да предупреди, че ако протестирам, бизнесът ми ще фалира за пет минути“, каза Колев в интервю за bTV днес.

Реклама

Narod.bg припомня, че вчера във видео, заснето в един от магазините, Ивайло Мирчев от „Да, България“ обяви, че Сталийски е оказвал на Колев натиск да му продаде бизнеса си.

Мариан Колев

Собственикът на „Хиполенд“ попадна във фокуса на общественото внимание заради своя критична публикация към властта във Фейсбук след като синът му е бил обгазен на протеста на 2 септември, която беше поместена и в Narod.bg. Ден по-късно данъчни служители от Националната агенция за приходите (НАП) и Икономическа полиция влязоха в офисите и магазините на „Хиполенд“-

Проверката е установила несъответствие от 9.60 лв., вкарани в компютъра от касиерката, но незаписани в тетрадка, съобщи днес Колев. „Някой път случайностите са прекалено случайни“, коментира той.

3 Коментара
 1. Марин Смилов казва

  Само като погледна Наглите им, мазни, самовлюбени физиономии и ми става лошо.
  Нагли, прости егоцентрици, прототипи на Бай Ганя от Казанлък.
  Тос влево дори жена си продаде на тос у десно

 2. postradal pasi казва

  А главното гнездо е тъмночервения монтерей създал силовите групировки и предатели като борисов и хунтата му но те си продължават контрола и пълненето на гушите си а всичките тези полицейски коли са на преоблечените „жандармерии“(ипон,сик, тим,делта…) без номера които пребиваха жестоко децата ни на протестите …

 3. Маквикар казва

  Скоро краят им се вижда.
  Сган позорна е това,
  Който и да ги погледне..,
  Все ще го боли глава .
  Мазни, грозни герберасти,
  Педерастка, гнусна сган,
  Личности, без мозък , с долни , ниски страсти..,
  Всички виждат го това.:-)

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.