Първо в Narod.bg: Бойко държи Николай Нанков с тежки компромати, вижте ги

1 11 165

Зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков до дни ще подаде оставка. Това съобщи ексклузивно за Narod.bg източник от парламента, наясно със задкулисните ходове на хунтата и Бойко Борисов.

Според информацията пухкавият гербер ще бъде натирен заради гей компромати. Еднополовата любов не се толерира от управляващата партия, разкри информаторът на Narod.bg.

Вижте сигнала, който хвърля светлина върху някои процеси в ГЕРБ, които заслужават внимание:

Николай Нанков, по-добре се скрий! Идват избори, а Борисов ще се отърве точно от такива като теб! Идват избори …. и Борисов много добре знае какво да прави, за да се спаси.

Вроденият му инстинкт за самосъхранение изглежда все още не е напълно загубен. Това се видя от ходовете му с отърваването от министрите Влади Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов.

Борисов винаги се отървава от приближените си, които могат да го завлекат в бездната, затова се отърва и от тези трима министри на ДПС, за които има десетки компромати.

Реклама

Добре запознати източници от ГЕРБ потвърдиха, че следващият ход на Борисов, за да се спаси, е да измете старите и корумпирани муцуни от партията, такива корумпирани и зависими като Николай Нанков и извади поредните нови „калинки“, които все още никой не познава.

Тоест, подмяна на лицата само за пред хората. След като любимецът на Бойко Данаил Кирилов (Барни Ръбъл) също беше пожертван, източници от ръководството на ГЕРБ потвърдиха, че следващият, който „ще излети извън джипката“, е Николай Нанков.

Партийците са категорични, че на момчето с дебелото шкембе от Априлци вече му се събраха много гафовете.

Като минем през смъртта на цял автобус с невинни хора в Своге (за което Нанков отказа да поеме отговорност); десетките грандиозни корупционни афери в строителството на некачествени пътни отсечки, за които лично зам.-министърът прибира комисионните; грандиозният скандал с тол системата (за който укриващият се в Дубай хазартен бос Васил Божков все още не си е казал последната дума и не е извадил това, с което разполага като компромати за Нанков и Георги Терзийски); все още незавършената проверка в КПКОНПИ за луксозните и скъпи имоти и „хазяите“ на Нанков; като минем през изцепки с обиди към протестиращите и пенсионерите и узаконяването лично от него на Догансарай, за да завършим със скандални записи с хомосексуален привкус.

Всичко това отдавна е преляло чашата за Борисов, най-вече защото ГЕРБ била мъжка партия, а не партия от дебели джъндъри, твърдят източниците от ръководството на управляващите.

Затова е и необичайната активност на зам.-министър Нанков във фейсбук и в медиите, която можем да разтълкуваме като опит да спаси кожата си.

1 Коментар
  1. майната казва

    Да, така е – мъжка партия, с джендърски нрав нрав !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.