Лъсна поредната лъжа на Баце! Експерт разкри с ДОКУМЕНТИ: Борисов е под тежка зависимост от Русия

1 6 236

Лъсна поредната лъжа на Бойко Борисов! Българският премиер изобщо не се интересува от интересите на българите, а как да вкара държавата под още по-тежка руска зависимост, видя Narod.bg. Документ, публикуван във фейсбук страницата на Стефан Гамизов показва, че единствената цел на „Балкански поток“, с който ББ се бие в гърдите от гордост, е хибридна окупация на страната ни!

Narod.bg публикува целия коментар на политическия експерт:

Видно от този документ за реалният собственик на саудитската Аркад, който публикувам, “Турски поток” измамно и заблуждаващо наричан от Бойко Борисов “Балкански поток”, е бил замислен и провеждан и сега като военно-хибридна операция в няколко стъпки и крайна цел поставяне под контрол от руската диктатура на българската газопреносна мрежа, заобикаляне на европейското законодателство и хибридна политическа окупация на България, както следва:

1. Сключва се договор за строителство на газопровода с компания, която може да се предположи, че е фалшиво саудитска към онзи момент още и е била под контрол на руснаците от самото начало. Разполагам с друг документ, който доказва, че договорите в България са сключвани от лице с руско име.

2. Оформя се залог на построеното срещу заем за строителство в полза на очевидно рускоконтролираната Аркад.

Реклама

3. Никакви саудитци реално не работят по строителството на Турски поток, а руснаци и беларуси.

4. Стойността на газопровода започва да нараства главоломно в пъти.

5. Подменят се тръбите по трасето по качество и дебелина на стените, за да не влагат руснаците никакви пари и да използват газопровода за срок, който би им бил удобен. Около 10 години. Това доказва, че от самото начало не е мислено този газопровод да е част от българската газопреносна мрежа, а да обслужи руска военна хибридна операция. За да са сигурни, че нищо не може да ги заплаши, българската полиция по трасето е била наемана да работи като частни охранители, а българската армия е работила за руската диктатура с инженерното си поделение в Свищов (поправям се след забележка и поглед документите – Белене), като фалшифицира тази работа като учение.

6. Булгартрансгаз интензивно бива “източван” и декапитализиран с поръчки и договори за ненужни доставки с цел да не може да обслужва “кредита” си за Турски поток (там работи в управлението мъжа на PR-a на Борисов – Севделина Арнаудова, която пък в нужен момент ще покажа как е свързана с Газпром), “кредита” за газопровода да се прехвърли към БЕХ и така руската диктатура да достигне до активите на всички енергийни държавни български дружества като НЕК, АЕЦ “Козлодуй”, ТЕЦ “Марица Изток 2”, Булгаргаз, Булгартрансгаз, които са вече предварително декапитализирани и потънали в дългове в резултат на корупция. Така никой не може да плаща, а само да се подчинява на руската диктатура.

7. След януари 2021 г., потъналата в хаос и безпътица България в резултат на корупмираната българска диктатура и изтощена от отказа на тази прокремълска диктатура да подаде оставка, изпада в практическа невъзможност да подкрепя енергетиката си и плана от горните точки завършва с реален контрол на българската енергетика от руски олигарси и така от диктатурата в Москва.

8. Това довежда до пълен контрол на изборите и тяхното фалшифициране. Конституцията е на път да бъде сменена във Велико народно събрание избрано от Кремъл, което гарантира агонията на българската демокрация и контрол над нея от диктатурата в Москва. Кремъл е завлядял хибридно със свои проксита отново загубеното от СССР в България, като пак е потъпкал българската свобода.

Мисля, че изложените факти са достатъчни за действия за защита на българската държава, която е поставена със знанието и съдействието на Бойко Борисов под военна хибридна руска агресия и е заплашена да бъде хибридно окупирана до месеци през енергетиката си!!!

1 Коментар
  1. Пламен казва

    Ако написаното е вярно, възниква един много основателно въпрос. Ако Б. Б обслужва руски интереси, то защо е конфликта между него и президента Радев. Според други източници Президента Радев защитава Русия. Нещо не виждам логика. По скоро е пълнеж.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.