Ани Цолова към Марешки: Жива съм! Хунтата действа като Сталин, те са пътници, отиващи към бунището на историята

2 14 576

Журналистката Анна Цолова и жива и не се страхува нито от хунтата, нито от „златните“ й пръсти! Бившата тв водеща на сутрешния блок излезе с разтърсваща критика към бизнесмена-депутат Веселин Марешки по повод вчерашното му участие в bTV, видя Narod.bg.

Narod.bg припомня, че в „Тази сутрин“ в петък лидерът на ВОЛЯ се опита да се защити пред водещия Антон Хекимян, след като бе притиснат с въпроса дали подписа му под проекта за нова конституцията на ГЕРБ се дължи на факта, че същия ден кабинетът подари на фирмата на дясната му ръка апетитна и евтина концесия на един от плажовете на „Кабакум“ във Варна, депутатът нападна и някогашната водеща на предаването Анна Цолова. Тя обаче не му остана длъжна.

Narod.bg публикува коментарът на журналистката от фейсбук профила й:

„Разбрах, че тази сутрин в студиото на бтв Веселин Марешки е казал: „Преди години Цолова беше на вашето място и опитваше да внушава същите неща като вас (към Антон Хекимян). Но Ани Цолова я няма, а аз съм в Парламента.“

Това, че има много политици, с различни цветове и от различен калибър, които не харесваха въпросите ми, го знам. И механизмите им на действие, за добро или лошо, също. Нищо ново.
Това, което ме смути най-много обаче, е формулировката: „Ани Цолова я няма“. Веднага си спомних известната реплика от мракобесното минало: „Има човек – има проблем, няма човек – няма проблем“. Неин автор е Йосиф Висарионович.

Дали вербалната искреност на Марешки не е разобличителна? Само питам.

Пиша това, не за да ви занимавам със себе си, а заради събитията напоследък. Поводи има. А и мен ме има.“

Реклама

Веселин Марешки (вляво) и Йо̀сиф Висарио̀нович

Силният коментар на Ани Цолова не остави безразлични колегите. Narod.bg публикува някои от мненията:

„Тук си! И ще бъдеш. Марешки и Сие са пътници. Към бунището на новата история на България!„, написа известният продуцент Георги Тошев.

Теб винаги ще те има, Ани, а Марешки и останалите в сегашното управление пееят своята лебедова песен!
Хората те помнят и винаги ще бъдеш ТОП ЖУРНАЛИСТ, коментира Чавдар Вълков.

Марешки ще бъде забравен, но ти не, написа Найо Тицин.

„Такава е политиката на герб, умните и можещите да бъдат натикани в ъгъла, неудобни са, нарушават им спокойствието, не послушни и се обградиха с неграмотни, некадърни послушковци, за да се чувства тиквата значим и това е повсеместно явление, което докара нещата до тук. Трябва незабавно всичко това да се промени и аз имам надежда, защото не може хора като Ани Цолова да бъдат зад борда!“, смята Лозана Тачиева.

Марешки е типична мутра! Не мога да си отговоря на въпроса как този неграцилизиран „герой на нашето време“ е попаднал в престижната някога Математическа гимназия във Варна. Освен да е бил дете на АБПФК (активен борец)? Те влизаха и с тройки. Наглостта на подобни субекти ще спадне право пропорционално с падането на главната мутра – Борисов. А иначе, и гражданите могат да помогнат за политическата му смърт – като не го купуват и не се купуват, пише Нели Хаджийска.

Бойко Станкушев е с кратък коментар: Ами те са деца на сталинисти!

2 Коментара
  1. Ку-Ку казва

    Анна Цолова шапка ти свалям безстрашна си покажи им на тези хлебарки кояси

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.