Офицер от НСО призова президента: Радев, режи смело сикаджийските оръфляци и хвърляй главите на площада!

1 7 011

Полковник Николай Марков, уволнен от НСО по времето на Гоце Първанов заради опит да реформира службата за охрана, пусна убийствен коментар по повод срещата на президента Румен Радев с главсека на МВР Ивайло Иванов и председателя на Държавна агенция „Национална сигурност“ Димитър Георгиев, видя Narod.bg.

На спявката двамата началници от силовото ведомство трябваше да обяснят на върховния главнокомандващ защо се стигна до нечуваното полицейско насилие на 2 септември и защо платени лумпени бяха допуснати да окървяват народното недоволство.

Реклама

Narod.bg публикува коментара на полк. Николай Марков без редакторска намеса:

Радев, предлагам да намалим институционалните алабализми и да действаме мъжки и по същество. Всичко е пределно ясно. Назначаването на Главен секретар на МВР става с указ на президента т.е. с твоя подпис!

Няма какво да ги изслушваш тези сикаджийски оръфляци и да газят с мръсните си крака и ръце по килимите в президентството. Подписвай смело указ за освобождаване на главния секретар на МВР и му хвърляй главата на площад „Независимост“. Демокрацията се защитава с твърда ръка, не с празни думи. Режи смело и хвърляй! Който трябва отвън, ще разбере знаците. Твоята глава няма да бъде пощадена.

Запомни ми думата.

1 Коментар
  1. postradal pasi казва

    Ама хайде де докога ще даваме окървъвените си деца на хунтата сикаджии и онова чудовище борисов стига невинна кръв сечете им главите . Наистина този народ е най търпеливия в цял свят Да престъпно търпелив …

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.