Любомир Аламанов отново с безпощадна критика към ББ: Като пренапише Конституцията, ще пише нова Библия ли?!?

1 3 042

С нова безпощадна критика атакува ГЕРБ и лидера им Бойко Борисов най-добрият PR експерт у нас Любомир Аламанов, видя Narod.bg. Аламанов, който не е от диванните философи, които вдигат революция от Фейсбук, а се включва активно в антиправителствените протести, пита след като Бойко напише нова Конституция, с нова Библия ли мисли да се захване. Само и само да се задържи на власт.

„Хората на площада искат едно основно нещо – искат техният глас да бъде чут. В момента обаче основната комуникация масова публика – управляващи е нарушена и целенасочено се подменя темата на разговора“, коментира Любомир Аламанов в предаването „Преди всички“.

Народът пита – защо не разследвате корупционни сделки. Управляващите казват – добре, пишем нова Конституция. Хората казват – ние не искаме нова Конституция, искаме да кажете защо се раздават милиони без обществени поръчки. Управляващите казват – добре, де, пишем нова Конституция. На всяко нещо, което хората казват, има някакъв стандартен отговор, който няма нищо общо с темата. Целенасочено се подменя темата на целия разговор“, подчерта PR специалистът. Всяка липса на комуникация поражда кризи, а настоящата криза и напрежението се задълбочават, убеден е той.

„Колко пари могат да вземат тези хора? Толкова ли им е важно, за да ни връщат в това Средновековие? Коя е следващата тема, която ще извадят – да направим референдум дали да върнем робството, да направим референдум дали жените са хора и дали имат право да гласуват? Като се напише Конституцията, няма какво друго да се измисли. Ще се свика Вселенски събор и ще пишем нова Библия ли? Толкова нагла подмяна на дневния ред не е имало за последните 30 години“, смята Любомир Аламанов.

„Цялата подмяна на разговора, да ни бъде размахван червеният флаг на някаква Конституция и целенасочено да бъдем вкарвани да говорим за нея, докато отзад се правят много други неща, това е факт и за съжаление работи, но разбива демократичните устои“, допълни той.

„И даже днес да не излязат хората, проблемът не е решен, проблемът е заметен“, смята Аламанов.

Процесът на комуникация е нарушен, хората са насъсквани едни срещу други, а вина за това имат изцяло хората, които ни управляват през последните 10 г., отбеляза още експертът по комуникации.

„Върнаха постепенно обществото ни, което беше тръгнало макар и с плахи, бавни стъпки към нормализация, на едно ниво отпреди 15-20-30 години, когато ситуацията беше коренно различна.“

Според Аламанов провокациите, ултрасите и елементите, които се опитаха да откраднат част от протеста, не бива да отказват протестиращите.

Освен в национален ефир, Аламанов публикува и във Фейсбук позицията си по повод полицейското насилие по време на протеста:

Категорично съм против насилието. Във всичките му форми.

• Категорично съм против насилието от страна на футболни ултраси и провокатори, криещи се зад гърба на мирно протестиращи граждани.

• Категорично съм против насилието от страна на органите на реда, които претърсваха всички, но избирателно не са намерили толкова много пиротехника в ултрасите. Мен ме претърсиха два пъти, като трябваше да обяснявам какво е зарядно за лаптоп.

• Категорично съм против насилието от страна на органите на реда, които целенасочено не отведоха провокаторите, въпреки че им бяха показани.

• Категорично съм против насилието от страна на органите на реда, които преследваха случайни хора из храсталаците на парка пред Народния театър като ловно забавление, без оглед кой виновен и кой не.

Реклама

• Категорично съм против насилието от страна на полицията, която бие и арестува журналисти, без да се съобразява с легитимацията им.

• Категорично съм против насилието от страна на полицията, която носи на униформите си емблеми „Обичам пистолети и цици“ и „Един изстрел, едно убийство, без съжаления“.

• Категорично съм против насилието от страна на фалшивата опозиция Воля, която продаде избирателите си за една евтина концесия.

• Категорично съм против насилието от страна на управляващите, които подменят дневния ред по нагъл начин.

• Категорично съм против насилието от страна на прокуратурата, която избира да си разследва, каквото си иска.

• Категорично съм против насилието от страна на управляващите, които не поемат отговорност за състоянието, до което са докарали държавата след 10 г. управление.

• Категорично съм против насилието от страна на управляващите, които подмениха демократичните ценности с фалшива фасада.

• Категорично съм против насилието от страна на управляващите, които съсипаха независимостта на институциите.

• Категорично съм против насилието от страна на управляващите, които подменят изборния закон в последния момент и идеите им оставят усещане за търсене на служебна победа на следващите избори.

• Категорично съм против насилието от страна на управляващите, които отнеха всички възможности на хората да реагират нормално и да си искат правата.

• Категорично съм против насилието от страна на управляващите, които лъжат на всяка крачка.

• Категорично съм против насилието от страна на управляващите, които наричат протестиращите „маймуни“, „лумпени“ и всичко останало.

• Категорично съм против насилието от страна на управляващите, които съсипват всичко около себе си, само и само да останат още един ден на власт.

Категорично съм против насилието. Във всяка една форма.

Виновни сте. Понесете си отговорността. Оставка!

1 Коментар
  1. Георги Димитров казва

    Категоричен съм да се подкупват ВМРО с отпускането на 100 мл.за подготовка сега на летищата за Ф -16.Те може би ,ще пристигнат най рано от днес след 4- ри год.да се надяваме.Или тези пари да се разпределят.Каракч…в така ли слагаш подписа си за120-те бройки,а не народни избраници…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.