СКАНДАЛ в Narod.bg: Бойко се моли за оставка, мафията го държи на власт с извратени видеа заради милиардите, които трябва да откраднат

3 33 820

Бойко Борисов буквално се моли да даде оставка, но мафията, която го постави на поста, не му позволява, защото има милиарди за крадене.

Това алармира само пред Narod.bg депутат от опозицията, настоял за анонимност.

Още от първите дни на протестите Борисов е готов да си тръгне. Кукловодите му обаче го държат в желязна хватка и не му позволяват да пусне властта, защото премиерът от СИК е поел сериозни ангажименти за източване на хазната с манипулирани обществени поръчки, с които задкулисието да открадне още няколко милиарда от България, категоричен е депутатът пред Narod.bg.

По думите му Бойко Борисов е държан насила на власт включително с отвратителни видеа, които разкриват извратеното лице на премиера.

Реклама

Съществуват клипове, в които министър-председателят извършва действия, наказуеми по няколко члена от Наказателния кодекс, скандално обяви информаторът на Narod.bg.

Сделката е проста – Бойко да стои на власт до края на търпимостта на народа, за да може в суматохата да минат уговорените вече сделки. Ако Борисов е послушен, уличаващите видеа, водещи директно към затвора, няма да видят бял свят.

В противен случай от анонимни мейли до всички медии ще бъдат изпратени клипове, които са толкова извратени, че ще се превърнат в новина №1 по света, не само в България.

Хората трябва да разберат, че Бойко няма избор – ще стои на късата каишка до последно, иначе рискува да попадне във вихъра на скандал, който ще го компрометира завинаги, завърши народният избраник пред Narod.bg.

3 Коментара
  1. Николай казва

    Да вземе да се гръмне. Ама тъпира няма достойнство.

  2. Валентин Ангелов казва

    Трябва , отряд обучени и предани на президента , да влезат в Библиотекарския , и наред , нищо живо да не остане.Гестапо, Сачев , Йовков и много много други , ще мътят водата на България , докато пъкат ,затова за цялата тази гнилоч смърт.

  3. ЧЕХА казва

    Вчера, 02.09., около обяд, Началникът на Коцето Бахур Бахар, наречен ББ и премиер на РБ е НАПУСНАЛ СТРАНАТА С ППРАВИТЕЛСТВЕНИЯ ВЕРТОЛЕТ! Днес се очаква и семейството на сестра му да НАПУСНЕ БЪЛГАРИЯ! ЧЕСТИТО, А СЕГА НАКЪДЕ КОЦЕ…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.