Този тулуп ни е премиер и ни излага пред света! Вижте Баце как сладко си нанка по време на Стратегическия форум в Словения (СНИМКА)

2 14 906

Срам! За пореден път България изпитва национален срам от поведението на лидера на страната ни, видя Narod.bg.

Нервите и силите на Бойко Борисов явно вече са на предела на възможностите му, заради нестихващите протести пред кабинета му срещу корумпираното му управление. 140-килограмовият ни премиер с визия на тулуп ЗАСПА по време на Стратегическия форум в словенския град Блед днес, докато се обсъждаха изключително важни проблеми – последиците от пандемията от COVID-19 и Брекзит.

Конфузният момент беше запечатан от фотографите и пуснат в социалните мрежи. Narod.bg го публикува по-долу:

За пореден път Баце е изловен „сладко да нанка“, както самият той определи дрямката си, запечатана на скандалната снимка от боянската резиденция „Секвоя“. Само дете сега не става дума за личните му покои, а за участието му в дискусия с лидерите от Централна и Югоизточна Европа за бъдещото на Общността!

Реклама

Narod.bg припомня, че това съвсем не е първото официално събитие, на което Бойко Борисов се излага пред чужденците като се унася в сън по време на официални събития.

През 2012 г. например премиерът на Република България удари дъното като заспа по време на церемонията по връчването на Нобеловата награда за мир. Това според Narod.bg е по-срамна снимка дори от разпищолената му поза само по чаршаф!

През 2017 г. пък журналисти го изловиха да хърка по време на речта на президента на Естония Керсти Калюланд на провеждащата се в Талин среща на върха на Европейския съюз. Компания в обятията на Морфей му правеше и канцлерката Ангела Меркел, която също дремна.

Меркел и Борисов спят по време на срещата на върха на ЕС.

На друго събитие Бойко Борисов пък удари един сън до бившия кандидат за шеф на Европейската комисия Манфред Вебер.

2 Коментара
  1. Юри казва

    Какво друго да прави като не разбира за какво говорят по тези форуми

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.