Крими оферта за затвора: Бойко дава по 1 млн. кеш на всеки депутат, подкрепил безумната идея за Велико Народно събрание

3 13 558

Бойко Борисов е отправил неприлична оферта, която Наказателния кодекс наказва с ефективна присъда за предлагане на подкуп в особено големи размери и който представлява особено тежък случай, научи Narod.bg.

Премиерът, поставен на ръба на политическото небитие, е оферирал деветимата независими депутати в парламента плюс народните избраници от опозицията, че дава по 1 млн. лева кеш на всеки, подкрепил безумната идея на ГЕРБ за свикване на Велико Народно събрание, потвърди източникът на Narod.bg.

Същата информация за престъплението на Бойко бе анонсирана и от бореца срещу корупцията Григор Здравков. Бившият митнически служител алармира, че Борисов е предложил по 1 млн. лева на депутатите за подкрепа на идеята, с която се опитва да се спаси от оставка – свикване на ВНС.

Реклама

Григор Здравков алармира за престъплението, готвено от Бойко Борисов

Според Здравков предложението е с краен срок 31 август, днес. До 22 часа всеки корумпиран депутат, който иска да гушне милион, откраднат от ГЕРБ чрез серията манипулирани обществени поръчки, трябва да даде знак, че ще гласува „правилно”, за да си получи свитите от България пари.

За да може да стартира предложението за свикване на Велико народно събрание са нужни 120 депутати. Идеята е това да стане още на 2 септември. След това обаче предстои по-големият зор – 160 народни избраници да решат свикване на Велико народно събрание за нова конституция, писана от корумпираните неграмотници на ГЕРБ.

3 Коментара
  1. ББ/БИВШ БУХАЛ/ казва

    Абе този лудия няма ли кой да го затвори и освидетелства най-сетне! Типично поведение на Циклофреника с мания за Величие, Господство и Непогрешимост!! Не останаха ли читави психиатри да го приберат, където му е мястото!!!

  2. BOGDANOV казва

    „“TAZI“.ludost, KOITO PODKREPI,’i prodade GLASAT SI,’E SAUCHASTNIK“,KOITO UTRE STE „“POLUCHI PROZBISTETO PREDATEL“.!!!!!!! REZIL,GOLYAM REZIL,!!!

  3. Даниел казва

    Всичко тук което е написано е пълна лъжа стига сте измисляли глупости бе хора, ако той даваше по един милион нямаше и неговите хора да се дърпат и турците също защото всеки ще му дойдат добре един милион както виждате никой не го подкрепя не защото са не продажници а те всички са продажници и подкупни просто не е предложил пари стига с тия измислени глупости.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.