Бойко трака зъби: Народът го псува във фейсбук, той трие коментарите и блокира българи!

1 8 589

Агресията и страхът са последното убежище на губещия. Омразата към народа пък е последната реакция на политическия труп Бойко Борисов и на неговия пиар екип – Севделина Арнаудова – Шехеразада и анонимния за журналистите Никола Николов, установи Narod.bg.

Севда и Никола трият усилено псувните срещу Бойко

Под давлението на отиващия на бунището на историята премиер от СИК двете пешки в партия ГЕРБ усилено трият постове на недоволни българи във фейсбук, които откровено псуват творението на СИК, след което директно блокират онези, които смятат, че Бойко Борисов е проклятие за България.

Реклама

Репортер на Narod.bg видя огромно недоволство в социалната мрежа заради изтриете блокирани от герберите потребители. „Явно Севда, дето ходила всеки месец в офиса на Васил Божков – Черепа за да взима всички знаем какво, и неадекватният Никола са супер комплексари, щом блокират хора, които не са от сектата на хунтата”, пише Димитър Русков като коментар на безобразието, показа разходка на Narod.bg из онлайн пространството.

Вижте как народът приема сикаджията, докато той се е юрнал да трие коментари и да блокира профили:

1 Коментар
  1. Gladniqt казва

    Слагам, си ги на курлянцето, за да не ходят пеш, тия мърши долни, обезличени, шизофреници и комплексари, долни, мамито им. Оставете го бащицата, да не пречим на безплодните му опити и нескупосани браъвежи, да отмаже изпонасраният ди гъз

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.