Мега наглост в Narod.bg! Държавни чиновници от ГЕРБ взимат до 380 бона заплата на месец! (Списък, от който ще ви стане ЛОШО)

1 14 135

Държавни чиновници със заплати над 300 000 лева. Не, не става дума нито за богата Германия, нито за луксозния Люксембург, а за най-бедната държава в Европейския съюз – България.

Общинският съветник Владимир Павлов вдигна завесата на поредната класация от най-скъпоплатените чиновници в България, видя Narod.bg.

Питали ли сте се колко взима, пардон може да открадне законно една пиявица на месец? Защото за кърлежите горе-долу им видяхме чекмеджетата и касите, пише Владимир Павлов във фейсбук страницата си.

Гледайте сега и се ядосвайте какви заплати вземат неколцина от осветлените бордоваци на държавна издръжка в бедната ни и окаяна държавица, събираща капачки за лечение на деца и едвам оцеляващи баби и дядовци…

1️⃣ инж. Стефан Чайков – член на Управителния съвет на Предприятието за управление на дейността по опазване на околната среда (ПУДООС) към МОСВ деклариран доход 4 556 147 лева или близо 380 хил. лв. на месец!!! БЛАЗЯ МУ!!!

Реклама

2️⃣ Стоян Мавродиев – вече бивш директор на държавната „Българска банка за развитие“ с декларирани заплати 486 хил. лева или по 40 500 лева на месец. Жив да го ожалиш.

3️⃣ Иван Иванов – пожизнен шеф на КЕВР. Тази паразитна структура дето ви вдига цените на тока, водата, парното, газта на всеки 3 месеца, щото склерито трябвало да взема бонуси..
Декларирал 11 600 лева заплата на месец или 139 200лева годишно без бонусите и премиите…;Тоз за пенсия не мисли да ви кажа.

4️⃣ Деян Бенински – В Борда на директорите на „Северозападнало държавно предприятие“ и общински съветник от ГЕРБ във Враца, с месечен доход от 26 хил. лева или годишно 308 000 лева! Ммм, че колко да е западнало туй предприятие? След като омазнения шеф грухти на сито?


От съображение за сигурност за вашето здраве няма да изброя останалите няколко хиляди чиновника с годишни доходи от над 100 000 лева от вашите данъци, защото наистина ще получите или инфаркт или удар, завършва бургаският общински съветник публикацията си.

Narod.bg припомня, че на тристранка вчера властта уреди увеличение на заплатите на огромна част от държавната администрация с 30%. При това със задна дата от 1 август! Наглост по време на най-тежката криза, за която говори Бойко Борисов от месеци, и докато народът продължава да пълни бюрата по труда!

1 Коментар
  1. postradal pasi казва

    Ами ето защо тия са готови да олижат на боко тулупа задника и винаги гласуват за него с две ръце дори и да не са преброени там некакви си чували с билютини…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.